Luojan kiitos tatti ei sentään ole otsassa . Hih.

Tänään, ensimmäisenä vuorotteluvapaapäivänä todellakin laitan tätä taloa hieman kuntoon. Ajattelin, että on aloittaa tämä syksy puhtaalta pöydältä ja tällä kertaa tarkoitan ihan kirjaimellisesti. Sain varattua itsepalvelukirppikseltä Espoosta pöydän parin viikon päähän ja se tarkoittaa sitä, että tästä talosta saa nyt turhat tavarat kyytiä. Ajatellaan tämä siivousprojekti sitten vaikka sellaisen Feng Shui juttuna, jotta kun on saanut siivottua, niin on mielikin puhtaampi ja kirkkaampi. Eikös kuullostakin mahtavalta... Huomatkaa taasen kuinka käteviä me naiset olemme (tai ainakin minä), tuuletan täällä hurjaaaa siivouspäivää ja päivitän samalla blogia. Hih. Naiset pystyy tekemään montaa hommaa samaan aikaan? Menen ihan juuri oikeisiin hommiin, niin sitten pääsen taas kohta tänne kiroilemaan imuroinnin ihanuudesta, heh.

Ensin siivotaan ja sitten menen pihalle riehumaan uuden markkinakatokseni kanssa. Se pitäisi meinaan kasata, jotta osaan sen sitten viikonloppuna ammattimaisesti pystyttää Iso-Omenan maalaismarkkinoilla. Tulkaahan moikaamaan, jos olette sielläpäin.

Tällaisia herkkuja löysin eilen pihaltamme. Olenkin ihmetellyt, että mihin nuo herkkutatit ovat hävinneet, mutta tänä vuonne ne tulikin hieman myöhässä. Kierin koko talon ja löysin yhteensä varmasti parikymmentä ihanaa, syötävää, herkullista tattia. Hih, vanhan sanonnan "miksi mennä merta edemmäs kalaan", voisi vaihtaa " miksi mennä metsään sieneen, kun pihaltakin löytyy?" . Hih...no ei tuosta nyt varmaankaan suosittua sanontaa tule, ei ihan ollut yhtä hyvä, kuin tuo alkuperäinen. Tsauks, nyt lähen ahkeroimaan!! Vasta siivoamisen jälkeen saan tehdä koruja, tällaiset ehdot tein itselleni.

Mä niin rakastan asua täällä maalla!!!