?!?!?!?!?!

On se kumma. Tyhmyyspäivät senkuin vain jatkuu. Ehkä suurin aiheuttaja on tuo työ.. tänään lähti sitten vakituinen tarjoilija uusiin töihin ja tilalla on pari päivää tutustumassa ollutta nuorta tyttöä...Ei siinäkään vielä mitään, mutta tänään piti tehdä kuukauden vaihteen raportointia ja tietysti laskutuksia ynnä muuta kivaa, niin eiköhän tärkein ohjelma, millä näitä tehdään kaatunut. Minulle tuli se minun perehdyttäjä avuksi vielä tänään, ettei minun tarvitsisi sitä tehdä. Niin eiköhän tuo järjestelmän kaatuminen aiheuta sen, että huomenna saankin sitten tehdä tuon kuunvaihteen ihan yksikseni. Jipppiiii. Mulla on niiiiin jo puoli jalkaa kuulkaa vuorotteluvapaalla, ette usko. Kaksi työpäivää vielä... jaksaa, jaksaa!! Hemmetti. Miks näistä kahdesta viimeisestä päivästä tuli tällaisia?

Iskikö muhun nyt viimeisinä päivinä työstressi? Hih, tää on kyllä ihan mahotonta. Ei kyllä paranis täällä valitella, kun kohta koittaa vapaus.

Jaksaa, jaksaa!! Joo, kyllä jaksan. Lupasinhan muistaakseni täällä, että seison vaikka päälläni tämän vikan viikon. Niin meinaan seistäkin! Moni muukin näyttää olevan ihan puhki töissä ja onkin minulle tullut siitä avautumaan. Miksikö minulle? En tiedä. Ehkä mulle on helppo puhua taikka sitten on hyvä avautua, kun olen itse uskaltanut tehdä sen ratkaisun, että pomppaan pois oravanpyörästä. Tulevaisuuden suunnitelmista on myöskin moni kysellyt, en minä vain tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sen näkee sitten. Kattellaan rauhassa, mulla ei ole enään hirmuinen kiire minnekään. Olen kyllä kysyjiä rohkaissut tekemään muutoksia omassa elämässään, jos eivät meinaa jaksaa. Miten se voi olla niin vaikeaa muuttaa sitä elämäntyyliä, jos siinä ei viihdy ja terveyskin melkein menee? Tietysti monilla on perheitä ja lapsia, jotka aiheuttavat sen, ettei voi tehdä tällaisia lentäviä päätöksiä kuin minä.. Vähän minuakin nyt jännittää, että saanko vuorotteluvapaakorvausta ollenkaan, kun Ukko-Kullalla on oma yritys. Siitä oli meinaan hakemuksessa. Haluaisin nähdä itseni kaikenmaailman valjaissa tuolla 20metrin korkeudessa, kaatamassa puita... ne kaatuisi varmasti ilman moottorisahaakin, meinaan mun painon ansiosta. Jos ei jostain syystä tule tukia, niin sitten ei tule. Keksin sitten jotain muuta. Nih. Minähän se varsinainen puunkaataja olenkin, joo. ihan ajatuksen voimalla kaatelen, kun en osaa edes moottorisahaa käynnistää.

Tänään minulla oli sitten ihanaa vihlovaa kipua alavatsassa... voi pentele edelleen tällekin. On sitä ollut välillä aiemminkin, mutta nyt voimakkaampana. Liitetään se suoraan tuohon kontrolli-pelon piikkiin. Ihmettelen edelleen tätä ihmismielen mahtia, jotta voi itselleen kehittää kipuja. En olisi ikinä arvannut, että tällaista tapahtuu meille näin järkeville ihmisille :)

Kivut ja pelot HUS-HUS, vuorotteluvapaa WELCOME, työt HUS-HUS ja tällä idealla jatketaan. Kaksi päivää vielä... jaksaa, jaksaa.. Voiko nyt jo ottaa punaviinin temperoitumaan perjantaita varten?