Ihanaa! Jippiiii! Oliko vähän kivaa päästä tänään tuulettumaan?! No oli! Hyvää ruokaa ja hyvän ystävän seuraa. Höpinää tötteröön, turinaa ja tarinaa. Otan uusiks ihan mikä päivä vain!! Ainut huono puoli oli se, että tuli juotua jälkiruokakahveja pari isoa kupillista, niin nyt on maha sekaisin. Ei haittaa, oli sen arvoista. Oli oikeasti olo, kun olisi ollut ulkomailla, vaikka olinkin tuossa parinkymmenen kilsan päässä vai syömässä. Uusiks, uusiks! Seuraava ystävä tänne käymään heti nyt, kiitos.

Päästäkää vaan tää hömeliini pois kotoa, niin mikä on tulos? Tekstissä hirmuisesti huutomerkkejä ja jippiii-huudoksia. Pienestä ne ilot lähtee.

Pääsin yllättäen tänään myös hammaslääkäriin, vaikka aika oli varattuna vasta torstaille. Soittelin meinaan antibiooteista hammaslääkärille, jotka pitää nauttia ennen vastaanotolle menoa. Hän yllättäen sitten sanoikin, että tule jo tänään hakemaan pillerit ja samalla hän voi paikata illalla ne reiätkin. Olipa hienoa palvelua. Ihana oma hammaslääkärini. Nyt on sitten hampaatkin kunnossa ja uusi tarkastus otettiin sytohoitojen jälkeen varmuudeksi... jos meinaan sytohoidot aiheuttavat pahoinvointia, niin siinä kärsivät hampaatkin samalla. Ei tule sitten yllätyksiä myöhemmin.

Tänään on ostettu iso kasa vaaleanpunaisia karkkeja ja KAKSI kiloa piparkakkutaikinaa. Johan uskoisi niistä muutaman talon saavan pystyyn. Huomenna on viikon ainut sytohoito, joten huomisen otan löysin rantein, mutta sen jälkeen syntyy tänne Vihtiin piparkakkutalo-tehdas.