Selvitty on!! Neljäs kontrolli on ohi, jeeeeee! Verikokeitten tulokset saan ensi viikolla, sekä käyn näin "puhtaan vuoden" kunniaksi keuhkokuvissa maanantaina.

Tänään huomasin OIKEASTI, että otan nuo kontrollit paljon iisimmin kuin aikaisemmin. Alan jo tottumaan vähäsanaisiin lääkäreihin ja ne alkavat olemaan jo ihan kivojakin. Tätä mietiskelinkin tänään ja itsekseni päädyin siihen ajatuksissani, että syövän aiheuttama sisäinen raivo alkaa tyyntyä ja alan olemaan sujut sen kanssa. Ehkä aikasemmin lääkärikäynneilläkin olisin kaivannut jotain...jotain, ehkä tukea? Enemmän selitystä, arvioita, ennusteita..mutta niitähän lääkärit ei välttämättä pysty eikä uskalla eikä halua antaa. Kuka niistä tietää? Onneksi huoli ja pelko kontrolleista alkaa oikeasti hävitä ja menen sinne hyvillä mielin. Nythän kontrolliväliäkin pidennettiin kolmesta kuukaudesta neljään :D jeeee!

Tänään olen jaksanut myös miettiä, että mikä minusta tulee taas isona.. Syyskuussa olisi paluu töihin, mutta minne, miten ja mitä. Siinä vasta kysymys. Onneksi vaihtoehtoja tuntuu riittävän, tarttis vain valita niistä paras. Helppo homma!?