Syy löytyi, onneksi. Päässä ei ole tällä kertaa vikaa, jeeeee! Lonkan ultraäänitutkimuksessa päädyttiin siihen, että kyseessä on tulehtunut limapussi, sillä se oli hieman turvonnutkin. Ultralääkärin mukaan, mitään pahanlaatuista ei ole nähtävissä. Saa olla rauhallisin mielin. Jeeeeiiiiiii!!! Voihan limapussi sentään. Nyt alkuun nautiskellaan buranaa viikon kuuri ja katsotaan auttaako, jos ei niin sitten harkitaan kortisonipiikin antamista. ONNEKSI kyseessä ei ollut mikään ylipainon aiheuttama...sitten mä olisin ihan oikeasti repinyt pelihousuni. En olisi ikuna antanut itselleni anteeksi.

Justiinsa tulin kotia tuolta koko päivän kestäneeltä reissulta. Olipa taasen niin mahtava päivä. Anjalankosken Inkeroisissa tuli tänään vierailtua ja siellä oli kyllä maailman ihanin pikkuihminen. 8kk vanha Lumi-tyttö. Voi että mikä suloisuus, naurava ihana otus. Vein kaikista kielloista huolimatta Lumille vaaleanpunaisen lahjan (äiti ei siis pidä vaaleanpunaisesta....), sellaisen suloisen nallen. Kuiskasin Lumille ja Nallelle, että vaaleanpunainen on sitten maailman paras väri, vaikka äiti väittäisi muuta. Prinsessa kautta odotellessa :)

Nyt karkaan pesulle, pisulle ja nukkumaan, sillä huomenna vietän KORUPÄIVÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Pitkästä aikaa ja meinaa tehdä ihan koko päivän koruja!! Ainakin ZILJOONA korua! Ihan varmasti!! Jei!