Siellä se päivä livahti, Forssan juhannusmarkkinoilla siis. Aurinko porotti koko päivän ja tuloksena hirmuisen punainen nenä ja poskipäät. Tää pönttöpää ei uskonut, että aurinko voi paistaa tänään, niin enpä ottanut aurinkorasvoja mukaan. Höh.

Aamusella herätys oli viiden aikoihin ja nokka kohti Forssaa kuuden jälkeen. Meiltä sinne ei onneksi aja kuin vajaan tunnin, niin matka sujui aamuauringossa vikkelään. Naapuriksi torille sattui toinen käsityöläinen, Pikkutintti ja asiakkaitten ollessa vähissä, parannettiin maailmaa oikein kunnolla.

Nyt on kyllä toripäivän jälkeen aivan mahoton väsymys.. markkinat kesti sentään 9-18. Seisoen, istuen, venytellen.. huh. Aamuherätyskin varmaan hieman väsyttää. MUTTA koruja meni kaupaksi!!!!! Jeeeeeeeeee!!! Vaikkakin markkinat oli näin keskellä viikkoa ja ihmisiä oli aikas vähän. Kivaa oli!!

Huomenna herätys klo 4 ja lähtö viideltä Helsingin kautta kohti Itä-Suomea, sinne hautajaisiin. Pitkä ja ei niin helppo päivä edessä. Myös syksyllä poistuneen mummini uurna saadaan samalla laskettua tuonne samaiselle hautausmaalle.

Kaikille, jotka karkaa juhannuksen viettoon vaikka langattomalle mökille, toivotan hyvää ja RAUHALLISTA juhannusta. Muitten kanssa varmaan törmäillään täällä linjoilla viikonlopunkin aikana. Mä karkaan nyt koisaan.