Viime yö meni valvoessa. Ensin vahdin Elvaria pitkälle yöhön, kun oli niin tokkurassa, että kaatuili ja putoili sohvalta.. Yritin saada unta ja vain itkin. Kylläpä ottaa koville, vaikka toinen on vielä elossakin. Keskellä yötä sitten Elvari tuli sänkyyn päälleni makaamaan ja nukuttiin siitä eteenpäin todella hyvin.

Aamulla Ukko-Kulta oli päästänyt Elvarin ulos ja minä tietysti megahuolestuneena etsin kissaa koko kämpän läpi... Enkä kyllä ulkootakaan sitä löytänyt. Taas itkettiin, jospa se oli mun kanssa yöllä niinkuin jäähyväisiä jättämässä ja nyt sitten kuolla kupsahtanut jonnekin ulos... justiinsa joo. Kissa löytyi hyvävointisena kolmen aikaan päivällä ja nyt on taas emäntäkin ihna rauhallinen. Katsellaan ja toivotaan parasta.

Karkasin äitini luokse yökylään, sillä huomenna on Itäkeskuksessa maalaismarkkinat klo 10-16. Tervetuloa!! Arvatkaas mitä me tehdään?? Kaikki fimotaikinat on nyt levitetty olohuoneen pöydälle ja täällä alkaa käynnistymään korutehdas... Hih. Saas nähdä kuinka väsyneenä sitä huomenna torilla on!! Onneks tori on ihan tossa vieressä, muutama sata metriä vain matkaa. Tulkaahan moikkaan!