Mihinköhän mun yöunet on taas hävinny? Mä nukun tosi levottomasti (jo toista viikkoa) ja heräilen pitkin yötä. Unenpäästä ei tahdo saada kiinni, vaikka kuinka väsyttäisi. Pentele sentään. Jos tätä vielä kauan jatkuu, niin täytyy varmaankin rohkaistua ja kysyä kemikaalista apua lääkäriltä.. vaikka en millään haluaisi mitään lääkkeitä. Uni on vaan niin tärkeää!

Eilen sain pitkästä aikaa kaveriksi aivan järkyttävän päänsäryn. Johtuikohan jännästä päivästä peruukkien kera vai puristiko liian pienet peruukit sovituksessa liikaa? Tai sitten söin liikaqa sokeria suklaan muodossa..Onneksi se sitten laukesi särkylääkkeillä juuri ennen nukkumaanmenoa.

Eilen tuli kuulkaa täyteen neljä kuukautta sairaslomaa. Sairastuin siihen kuumeeseen 16.7.2009, mutta sairasloman aloitin sitten vasta 27.7.09 lääkärin painostuksesta. Sairaslomalla ei kohdallani ollut silloin niin merkitystä, sillä olin ylityövapailla..(olisivat kuitenkin jääneet sinne saikun alle). Neljä kuukautta sairaslomaa... aikas pitkä aika. Minä, joka en ole ikuna hirveästi sairastellut.

Aloin jo sen kunniaksi eilen miettiä, että miten ihmeessä mä jaksan sitten töissä, kun sen aika on. Nyt tuntuu pienetkin asiat vaativan niin paljon ponnistuksia välillä.. Noh, minulla on kirjoitettu valmiiksi sairaslomaa helmikuun loppuun saakka, joten kolme kuukautta vielä jäljellä tällä erää. Ehkä ei kannattaisi edes miettiä töitä. Mä vaan kaipaan sitä niin kovasti... ja sitä arkirutiinia, asiakkaita, työkavereita, ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja, hommaa pääkopalle.

Kovaan ääneen muuten viime viikonloppuna julistin uusia elämänarvojani Ukko-Kullalle. Tai ei niinkään elämänarvoja vaan asioita, joista tulen pitämään huolta tervehdyttyäni. Voisinkin listata ne tähän, niin ne pysyisivät täällä kirjattuna ja muistissa.. jos tuppaan ne unohtamaan. Pidetään tämä sellaisena lupaus/toivelistana

TOP-10.

  1. En tee enää ylitöitä (saamarin vaikea toteuttaa, mutta ompahan kirjattu) Kaikki nämä vuorokauteen tulevat lisätunnit, käytän rakkaan perheen ja ystävien kanssa vietetyksi ajaksi.

  2. Alan käyttämään säännöllisesti ostamaamme kuntolaitetta (alan pitämään parempaa huolta itsestäni!) ja kun olen paremmassa kunnossa, lähden pelaamaan pesistä 9 vuoden paussin jälkeen johonkin mummelisarjaan.

  3. Jatkan sairasloman jälkeen hyväksi todettua vähähiilihydraattista ruokavaliota

  4. Varaan matkan pohjoseen Holojaan tykö (nih! Johan sitä on jo miljoona vuotta pohdittu) ja tämän lisäksi haluan tavata kaikkia muitakin ystäviä useammin ja säännöllisemmin.

  5. Kerran vuodessa ulkomaille Ukko-Kullan kera (mielellään lämpöseen)

  6. Hommaan vaaleanpunaisen auton:)

  7. Uusi harrastus. Haluan oppia puhumaan kunnolla espanjaa (eikä sanan sieltä täältä)

  8. Järjestän taloomme tilaa pianolleni (joka on edelleen äitillä..) ja järjestän kuljetuksen sille tänne meille. Opettelen uudelleen soittamaan ja laulaa lurauttamaan. Mielettömän ihana rentoutumiskeino (onneksi ei ole naapureita lähellä).

  9. Järjestän vähintään kerran vuodessa jotkut pirskeet (sukulaisille, ystäville, serkuille ym.) Sellaisia, mitä meillä on jo ollutkin: maalaustalkoot, haravointitalkoot, keilajengin pirskeet, tandemhiihtokilpailut ym.ym. Aina on ollut niin kivaa ja mukava nähdä.

  10. Jatkan positiivista otetta elämään, sillä pääsee näköjään ja toivottavasti pitkälle.