Hih! Te ootte kyl niin hyviä. Miten te nyt kaikki arvasitte niin oikein?! Mietin tuossa eilen, että olikohan nyt viisasta paljastaa tuo salaisuus, mutta tehty, mikä tehty. Toivottavasti saan vielä tämänkin jälkeen koruja myytyä!!

Korujen muottejahan ne ja muita välineitä. Hieman tarinaa: ensimmäinen "korumuotti" oli tuo lääkekippo. Aivan mainio ja juuri oikean kokoinen. Mietin, että millä tekisin rei'än siihen..mmm... sukkapuikko? Ei--liikaa säätämistä, koru menetti muotonsa, kun yritti sukkapuikolla tehdä. Mieleen tuli pilli ja sehän toimi loistavasti. Toisiin koruihin halusin kuitenkin isomman rei'än ja miettiessäni vaihtoehtoja, näin pöydällä tussin ja sen korkin. Korkki oli loistava ratkaisu tähän. Ympyrä-koruja alkoi sitten syntyä vauhdilla.. sitten aloin kaipaamaan ovaalin muotoisia koruja. Ensin tein niin, että käsin mattoveitsellä tein muodot..höh, ei tarpeeksi tasaista jälkeä. Kiersin ympäri taloa ja katselin kaikkea mahdollista. Yht äkkiä muistin tuon kenkäplankin.. hih ja sen soikean korkin! Juuri sopiva. Sittemminhän noita "muotteja" alkoi löytymään useampikin... Karvageelin korkista tulee isommat pyöreät jne. Ukko-Kultaa kyllä hiukan ottaa otsalohkoon tämä korkkien ryöstely ja häviäminen... mutta ei suinkaan ole vielä menettänyt hermojaan.

Tässä tämän päivän saavutuksia.. Hieman pirteämpi olo on ollut ja karkasin taas ajoissa (luetaan oikeaan aikaan) töistä. Sori huono kuvalaatu. Luonnossa ne on paljon kivemman näköisiä..melkein kaikissa on käytetty "kimallevärejä" eli ovat hieman bling-bling.

Ja sitten uusi kokeilu hieman pidemmästä koruversiosta:

Väsynyt olen edelleen, mutta tässä tämä menee. Nyt olen ottanut työnkin hieman iisimmin, jotenkin on hieman helpompi olla. Voin muuten kertoa, että en enään ikinä toivo mitään tai ajattele pahaa toiselle tai jotain... arvatkaa kuka oli tänään poissa töistä...?! Ripuli- ja oksennustaudissa?! Minä en siis millään pahalla tarkoittanut tuota pyyntöä viime viikolla, kunhan kiukuttelin. Enkä oikeasti saanut mistään ostettua sitä virusta, vaikka niin huutelin täällä. MUTTA, jos toiveet kerran toteutetaan näin helposti, niin voisin tänään voittaa Ukko-Kullan kanssa lotossa. Jookos?! Ja täsmennykseksi vielä: minä en ole tuossa taudissa.

Pieni vihjaisu muuten. Sytomyssyjä on tullut aivan hirmuisesti viime aikoina. Niitä ei vain tuo Leenah ole kerinnyt kuvaamaan, kun töissä aika kuluu hänelläkin. Pääsiäisenä varmasti saadaan tähän asti suurimmat sytomyssyUutiset, niitä jäädään siis odottelemaan.

HEI! 5 päivää enään töitä tuossa ravintolassa ja sitten suuntaan uuteen ravintolaan, joka suljetaan taas sitten 7.5.10 Jippppiiiiiii!!??! Onhan projekteja!