Höh. Johan on. Taisin sitten eilen siivoushekumoissa tuhlata saman päivän aikana koko loppuviikon energiat. Suuren suuri höh! Sen siitä saa, kun tekee liikaa kerralla.Mä en oikein tiedä kummaksi päiväksi tämän päivän ristisi.. hyväksi vai huonoksi. Kumpaankin suuntaan olen hieman kallellaan, ehkä sitten nimitämme tätä muodikkaasti semi-hyväksi-päiväksi.

Kävimme Ukko-Kullan kanssa hieman kaupoilla ja saimme sitten ostettua seuraavan kymmenen vuoden joululahjat. Eikös olekkin tehokasta?! Nyt varmaan mietitte, että mitä ihmettä..miten silleen voi tehdä? Me kuulkaa ostaa pöräytettiin uus sänky peitteineen ja tyynyineen. Kauan ollaankin jo harkittu kunnon sängyn hankkimista ja nyt sitten toteutettiin yhdenlaiset haaveet. Tammikuussa saapuu sitten meidän uusi Tempur-sänky. Ukko-Kullan matematiikalla, hinta ei ole pöyristyttävä: sängyn keskiarvo käyttöikä on 10v. Tällä hinnalla kumpainenkin meistä maksaa uudesta sängystä 50snt päivässä 10 vuoden ajan. Näin ajateltuna, se tuntuu aivan hullun halvalta hinnalta kunnon sängystä ja siitä, että voit paremmin, nukut paremmin. Eikä sitten ajatellakaan sitä kokonaishintaa, vaan just tota Ukko-Kullan logiikkaa. Hauskaa sinänsä, että mä ilmoitan aina lukuja tuhansissa ja tuhansissa-miljoonissa, eli mun mielestä se sänky makso ainakin miljoonan...Ukko-Kulta vaihtaa ne söpöihin pieniin lukuihin..

Monen mutkan kauppareissu kokonaisuudessaan oli mulle yhtä painajaista. Vaikuttaa siltä, että on jonkinmoinen tulehdus jyllämässä ja ainut, mitä jokaisessa kaupassa ajattelin oli, että missä on lähin vessa. Tiiätte nyt kertomattakin, mikä tulehdus... Täytyy huomenna soitella NKL:n osastolle, jos vaikka puhelimitse laittaisivat reseptin lähiapteekkiin, niin ei tarvitsisi lähteä terveysasemalle jonottamaan. Mutta hirveetä tuo on, ei kuulkaa varttia kauempaa ilman vessaa voinut olla. Eipä tartte lähteä kotoa mihinkään taas vähään aikaan, wc täytyy olla lähellä. Se on menoo taas, moro.