Onpas ollut laiska sunnuntai. En minä sillä, että hirmuisesti pitäisi taas touhottaa ja tehdä, mutta kun ei ole tehnyt mitään. Nukuttiin aivan järkyttävän pitkään Ukko-Kullan kanssa ja siitä se laiskuus sitten iskikin. Jos kerran nukkuu pitkään, niin sen jälkeen on turha toivoa mitään tehokasta päivää. Taas väärin..” en ole tehnyt mitään”, sain kuulkaa kopsattua kaikki tekstini täältä blogista omaan jemmaan. Olihan homma. Jotenkin tuli sellainen olo, että haluan ne tämän netin lisäksi johonkin talteen..jos vaikka koko blogi vahingossa hukkuisi bittiavaruuteen joku huono päivä.

Tänään tein suunnitelman (tämä ei ole nyt niitä salaisia paljastuksia). Mun on nyt ihan aikuisten oikeasti alettava nousemaan sängystä ihmisten aikoihin. Huomenna kello herättää kello 8:00 ja tämä on taivaan tosi. Ei tästä muuten tule mitään. Entisenä yötyöläisenä, kun voisin nukkua päivät läpeensä ja rytmi kääntyy helposti siihen entiseen elämään. Nysse on loppu. Mietin itselleni myös sellaista tehtäväkalenteria= työvuorolistaa, jossa olisi hommia joka päivälle tehtäväksi. Kuullostaa varmaan ihan megalomaanisen hölmöltä, mutta musta vain tuntuu, että tarvitsen sellaisen. Muuten musta tulee laiskiainen. Oonkin aina höpöttänyt, että sairaus pysäyttää, mutta en halua jäädä tänne pysähdykseen enään.

Ai niin joo.. Lupasinko otsikossa paljastaa jotain? On siis aika päästää ilmoille paljastuksia salaisista suunnitelmista (ensimmäinen osa kolmesta). Tässä seuraa kuva-arvoitus. Tätä kyseistä kapistusta on nyt tuijoteltu liian kauan, se otetaan käyttöön heti ensi tilassa ja käyttö tulee olemaan säännöllistä. Tästä voisi sanoa, että ”pidä-huolta-itsestäsi-lupaus” on nyt tehty. Lupauksen suorittaa TEAM Sanna&Ukko-Kulta.

Voin myös kevennyksenä kertoa, että tuota kasatessa meinas meidänkin teräshermot ratketa.