Ilostutan tänään teitä mun hienoilla hius-kuvilla. On ollut puhetta, että hiukset kasvaa vauhdilla.. No jaa, vauhdilla ja vauhdilla. Nyt ainakin huomasin itsekin kuvista, että kovin harvat nuo minun vauvahiukset ovat verrattuna marraskuiseen kuvaan, jossa ne on juuri ajettu. Ei niitä ihan kiinni vielä saa, eikä torttuakaan saa laitettua ,mutta pääasia on, että kasvavat eikö niin? Mutta saa kuulkaa tukistettua niskavilloista

Meidän joulu ei ole ollut niin rauhallinen. Olen menettänyt jo yöunenikin tuon vessassa ramppauksen vuoksi, edelleen siis jotain tulehdusta pukkaa, vaikka se oli jo helpottamaan päin. Keskiviikkona sain annettua näytteet labraan, mutta niitten viljelyissä kestää kaksi päivää, josko sitten saisi jo jotain lääkitystä asiaan. Karpalomehuakin on juotu jo niin, että se tulee korvista. Aattoaamuna alkoi vessassa juoksu aamulla kolmelta ja viisi kertaa käytyäni päätin nousta kokonaan ylös, jotten herätä Ukko-Kultaa siinä rampatessa. Heräilin sitten jo viiden aikaan, surffailin netissä ja katselin telkkaria.. ja ramppasin vessassa. Hitsin vitsi. Ei oo kivaa. Viime yö meni hiukan rauhallisemmin, kun otin paratabsia illalla ennen nukkumaan menoa. Päätin kokeilla, jos siitä olisi jotain apua. Auttoihan se sen verran, että jouduin heräilemään vain parin tunnin välein. Mälsää, kun niissä viljelyissä kestää niin pirun kauan. Soittelin jo tänään osastolle, jos tulokset olivat tulleet, mutta ei vielä. Meillä on päivystävä apteekki täällä Vihdissä auki iltapäivä neljään tänään, joten kokeilen onneani vielä tänään myöhemmin. Ukko-Kulta lähti töihin tänään hoitamaan visakoivujaan ja hän lupasi hakea samalla huoltoasemalta lisää karpalo-tai puolukkamehua..nami-nami ja lurps?!

Uskokaa tai älkää, kinkkua on vielä jäljellä.. voi hitsi. En mä saa ikinä sitä syötyä. Onneksi pakkaseen mahtuu ja leivän päällä se maistuu hyvälle. Pikkuhiljaa se onneksi vähenee ja vähenee.

Tänä jouluna ollaan katsottu telkkaria ja leffoja. On se jännä, kun sieltä se syöpä hyppää silmille kokoajan, vieläkin. Hesarin NYT-liitteessäkin oli artikkeli, jossa kerrattiin 2000-lukua ja kymmenen ihmistä kertoi, mikä oli jäänyt muistoihin. Kymmenestä kahdella ihmisellä oli mainittuna syöpä muistoissa. Huh. Edelleenkin se on mahdollista, että se vain tarttuu omiin silmiin niin hyvin, mutta Ukko-Kultakin sanoi, että hänkin huomioi sen hyvin. Tietysti se syöpä on niin ajankohtainen omassa elämässä, että ei ihme, että siihen kiinnittää huomion.

Googlailin muuten vielä silloin yöllä sitä lento-unta ja löysin hauskan määritelmän sille netistä. Se uni vaan saa niin hymyn huulille.

Tässä lainaus sivulta www.unientulkinta.fi Olavi Moilanen:

Lentäminen kuuluu niihin unikokemuksiin, joista hyvin monet saavat nauttia. On vaikea tietää varmaa syytä, miksi sellaiset unet ovat nautinnollisia. Ehkä se liittyy siihen, että ihminen kuvaa sieluaan usein sielulinnulla. Lintu sielun kuvana on lähellä ihmisen syvintä olemusta. Elämä kulkee silloin kuin siivillä. Kun on lähellä sielua, kokemus tuo huikean myönteisen elämyksen juuri lentämisen tunteena. Oleminen lähellä sielua tarkoittaa sellaista elämää, jossa ihminen elää oman luonteensa mukaan. Sielu ei ole minulle olento, vaan kullekin aidoin mahdollinen olemisen tapa. Joku voi kokea sen enkeliolemuksenaan, joku jollain muulla tavalla.
Kun unessasi lennät lapsuuden maisemissa ja kokemuksissa voi unen vihje olla, että sinun kannattaa hakea lapsuuden kokemuksista uutta elämäntyyliä. Ihmisessä on aitoa se hänelle ominainen hyvän elämän tyyli, miksi hän on kahden suvun, isän ja äidin suvun kokemusten yhdistelmänä muodostunut. Siinä on hänen erikoislaatunsa. Jokaisella on erikoistehtävä tässä maailmassa. Kuten muistini mukaan runoilija asian ilmaisee: ´... muille annan muut askareet, sinulta lapseni odotan, että kaarisillan teet. Jokaisen on löydettävät omat erikoiset askareensa. Normaalissa arjessa alamme kuitenkin matkia muiden elämää saadaksemme arvostusta, huomiota tai kiitosta, jolloin kosketus lapsuuden omaan aitoon kokemukseen katkeaa....

.. Lentounesi ohjaa ehkä sinua hakeutumaan lähelle tuota aitoa lapsuuden kokemusta, jotta voisit uudistaa elämääsi. Tähän viittaa oma kokemuksesi, että minuutesi on uudistumassa noiden unien kautta.

  

 Klikkaamalla kuvia, saat ne isommiksi. Kuvien ottopäivät 13.11.2009 ja 24.12.2009