Huh, huh. Eilen viipotin viemään myssyjä lisää, kun saimme viestiä osastoilta, että myssyt ovat käyneet vähiin. Tapasin ensin puolen päivän aikaan rouvan Raaseporista, jolta sain noin 30 myssyä. Sitten otin suunnaksi kaupan nimeltä PAG putiikki , Mannerheimintie 91. Siellähän otetaan myssyjä myös vastaan ja sinne oli saapunut jo 197 kpl myssyjä!!!!

Kokonaisuudessaan sain siis vietyä Meilahden syöpäpoliklinikalle eilen 242 kpl myssyjä lisää!

Tässä kuvia eilisestä suuresta määrästä myssyjä:

 

Tack för Stickcaféet, Medborgarinstitutet Raseborg i Karis /Kiitokset Raaseporin kansalaisopiston Karjaan neulekahvila.

Kiitoksia: Teija ja PLUS55-käsityöyhteisö/Helsinki, Kaja, Tarja, Sirpa ja Marina/ Helsinki, Asukastalo Saunabaari:Terttu, Irja, Paula, Eeva, Katri, Riitta, Liisa ja Sinikka/ Helsinki, Anneli K/ Hki, Inkeri L/Hki, Elina S/Hki, Sinikka S/ Hki, Eija T/Hki, KaisaM/Hki, LeilaE/Hki, Marjatta/Järvenpää, KELA ulkomaan yksikkö/Hki, RailiJ/Oulu sekä Ihanat naiset/Hki

Kiitoksia myös kaikille muille lahjoittajille ja tekijöille, jotka ette ole nimeänne jättäneet liikkeeseen.

Meilahdessa oli aivan ihanasti laitettu myssyjä esille. Huoneitten ovien väliseiniin oli ripustettu pyykkinarut ja myssyt roikkuvat esillä pitkin käytäviä pyykkinaruissa. Ensimmäisellä myssyviikolla myös hoitajat olivat laittaneet myssyjä päähänsä ja kertoneet kampanjasta. On kuulkaa ollut ilonkyyneleitä ja ihmetyksiä, että tällaisia jaetaan ilman mitään maksua. Peilien edessä on kuulemma ollut ruuhkaa.

Leenah käy ensi viikolla noutamassa Tikata -liikkeessä sinne toimitetut myssyt ja vie ne myös Meilahteen.

Muistattehan, että kampanja on käynnissä koko kesän!!!!!

KIITOS

HUS-sivuilta voit käydä katsomassa kuvia päiväosastolta sekä tiedotetta Hus:in alueen kampanjasta.