Nyt loppu tää poraaminen (hiusten perään itkeminen). Harjat, kammat, lakka ja hiuslenksut on nyt laitettu jemmaan odottamaan uutta upeaa tukkaa.. Eilen vielä hieman vetistelin, mutta nyt alkaa jo tottumaan uuteen ulkonäköön.

Yleisön (Holojaan) pyynnöstä musiikki vaihdettiin hetkeksi iloisempaan ja luvassa on hieman paloja ”torttumusiikista”. Mun lempikappaleita.

Huomenna alkaa kova viikko. Sytostaatteja tiedossa viitenä päivänä peräkkäin ( Etoposidi, karboplatiini ja bleomysiini). Olo tulee varmasti olemaan väsynyt ja voi olla, että mun turinat täällä blogissakin jää hieman lyhkäisemmiksi ( = kerrankin!!!). Olenkin kerännyt voimia tulevalle viikolle ja hoitanut asioita pois alta (pessyt pyykkiä, vaihtanut lakanat ym.), jos sitten ensi viikolla ei jaksa. Ja tietysti olen nautiskellut hyvästä ruuasta, sillä ensi viikosta saattaa tulla etovuus-viikko, jolloin ruokaa on saatava helposti ja nopeasti, kun pystyy syömään.

Nyt ei oikein irtoa turinaa jotenkin, joten on varmaan aika lopettaa tällä erää. Lähden sohvalle röhnöttämään ja virkkaamaan hienoa vaaleanpunaista pipoani, joka on kuulkaa edistynyt hurjasti... näytän teille epäilijöille närhen munat:)