Laukut on kohta pakattu ja mukaan on laitettu hyvä mieli, rentoutunut olo ja maailman murheet on nakattu eteisen kaappiin lukkojen taakse. Mä lähren kuulkaa reissuun ja palaan lauantaina! Ukko-Kulta jää kipeänä kotio pitämään taloa pystyssä ja minä karkaan tyttöjen kanssa reissuun. Nappaan mukaani Äitin ja Tätin, hih. Olemme kaikki pienen rentoutumishetken ansainneet, joten katsotaan meneekö reissu hytissä nukkuen vaiko napsuuko esimerkiksi karaoke-hammas.

Tuuletusreissu! Rentoutumisreissu! Mökkihöperö karkaa-reissu! ”Ulkomaanreissu”! Jippiiiii! Jag kan inte tala svenska så mycket.-reissu!! Olen siis lakisääteisellä vapaapäivällä huomisen päivän, jotta ette ihmettele, mihin ihmeeseen olen kadonnut.

VHH-ruokavalio tuntuu hyvältä ja nyt on tullut hirmuisen pirteä olo. Toissa päivänä oli kuitenkin hieman ”krapulainen olo”, mutta tiedän sen entuudestaan, kun jättää hiilarit vähemmälle, niin sokerit poistuu kehosta ja se aiheuttaa sellaisen ihme olon. Eipä tuo kestänyt kuin sen päivän. Hyviä rasvoja, kasviksia ja vihanneksia on tullut syötyä ja kävinkin tänään ”salaa” vaa'alla.. pudotusta on sunnuntaista 1,3kg!!!!! Nesteen ovat lähteneet liikenteeseen oikein urakalla, sillä ramppasin yölläkin muutaman kerran helpotuksessa. Mulla on sellainen punakaaliraaste-salaatti, joka laittaa nesteisiin hyvän liikkeen. Tässä itseasiassa kuva aamupalastani.

Hieman pekoniva, munakokkeliva ja punakaaliraaste (punakaalia, valkosipulia, avocadoa, neitsyt oliiviöljyä ja tuoretta chiliä) ja seurana tietysti kahvia, jotta aamu lähtee kunnolla käyntiin.

Eilisestä lumiurakasta ei muuten tullut ihmeenpää.. ainakaan vielä. Tervettä ja tervetullutta liikuntaa siis ja oikeesti, sitä oli niin mukava tehdä musiikkia kuunnellessa. Saas nähdä, päästänkö Ukko-Kultaa ollenkaan enään lumihommiin, taidan tehdä ne ihan itse Davidin kanssa.

Kaikesta pirteydestä huolimatta, lämpöäkin oli taas eilen.. Nyt on ollut koko viikon, höh. 37,3 näytti taas tuo mittari eilen. On se kumma. Muistan lukeneeni tuolta syöpäyhdistyksen höpinäpalstalta, että sytohoitojen jälkeen ainakin paleleminen on normaalia, sillä jotkut sytot vaikuttavat ääreisverenkiertoon ja tätä myötä esim. jaloissa ei kunnolla kierrä veri. Ei hätiä, villasukkaa tai pörrösukkaa jalkaan vain ja lämpöisesti päälle, sillähän siitä pääsee. Voi kun pääsisi tuosta lämmönnousustakin jossain vaiheessa.

Nyt on pakko lähtee pakkaamaan loput kimpsut ja kampsut, jotta ei tule hirmuinen hoppu. Mietin tuhat kertaa tuon peruukin kanssa, otaakko mukaan vai ei, mutta kuulkaa.. niin se vain on, että se ei ole tehty minun päätäni varten. Pipot päässä mennään, sano kuka tahansa, mitä tahansa. Minä en vain osaa tuota peruukkia pitää. Ei mahda minkään.

Olkaa kiltisti.