Ihan sama... mulle on nyt ihan sama, saanko mitään tehtyä. Ihan sama, vaikka tänään söisin vähän lihaa. Ihan sama, sillä sellanen päivä on tänään.

Aamu alkoi sillä, että Elvari oli sitten meikäläisen siivousten jälkeen päättänyt pissata olkkarin matolle. Jee. Ihan sama. Matto on nyt pesty, mutta kokemuksen rintaäänellä tiedän, että kissa haistaa siitä sitten loppuikänsä sen tarpeet.. sitä ei mikään peitä eikä hämää. Pentele sentään. Ei taida ihan terve olla tuo kissa, kun ei suostu ulos menemään tarpeilleen. Pentele.

Tänään taistelen myös valtavien mielitekojen kanssa.. Ihan sama sillekin. Jo aamusta haaveilin hieman paahdetusta ruisleivästä, missä päällä olisi vähän voita ja juustoa. Nam. Ihan sama, en ole edelleenkään sortunut, vaikka kuola putoilee suupielistä. Mietinkin sitä, että jos kerran sorrun, niin haluaisin mieluiten jotain ihan megahyvää.. vaikkapa kanaa. Noh, katotaan kuin mummon käy.

Blaah, blaah, blaah.. Ihan tyhmä fiilinki. 600 naulaa vielä nakkaamatta ja toinen korutaulu päällystämättä. Pöh. Tyhmä päivä. Pöhkö päivä. Typeryys olo. Mäntti fiilinki. Ihan sama. Tällasta tää välillä näköjään on. Ja Thaimaassakin vaan sataa. Tyhmää sekin. Tai toisaalta, nyt vois sataa niin paljon ku haluaa ja muutaman viikon päästä ei sitten yhtään?! Jookos?