...ennenkuin taas tipahtaa?

Nyt on joku todellinen touhotusvaihe menossa... Miljoona asiaa tulessa, enkä tahdo mitään saada kunnolla valmiiksi. Ukko-Kultakin tänään ihmetteli, että olenko oikeasti työkunnossa, joka minua kyllä hieman ihmetytti. Jossain vaiheessa olin kuulemma sellainen saamaton ja hieman hiljainen..nyt kuulemma menen satalasissa joka suuntaan, muistamatta mihin suuntaan oikeasti piti mennä.

Tuo eilinen apinanraivokohtaus (joita en ole ziljoonaan vuoteen saanut) johtui sitten "siitä ajasta kuukaudesta", on se jännä. Jännä meinaan sillä tapaa, että noin tiuskin nykyään noitten kanssa. Ennen olen mielestäni ollut paljon seesteisempi (? siis vain ehkä omasta mielestä!) Kohtaus tuli ja meni ohitse ottamalla pitkät päiväunet. Sohvalle menin rötköttämään kiukkupuuskassa ja siihen sitten simahdin. Enpä muista, koska olisin päivätirsat ottanut. Hyvää teki!

Koruja olen nyt väsäillyt kuin viimeistä päivää, ihan kun en niitä enään sitten kerkeisi ikinä enään tehdä (?). Totuushan on se, että varasin ensi viikon viikonlopuksi toripaikan tuolta Vihdin Wuosisatamarkkinoilta, niin täytyyhän hienoja uusia koruja olla lisää. Syksykin lähestyy, niin täytyy hieman muuttaa tyyliä taikka keksiä uusia juttuja= syysmallisto :) Aikas hyvin tuli syksylle varattua eilen tori- markkinapaikkoja..jottei elämä kävisi tylsäksi. Katsotaan mihin piippuun saan itseni tällä touhotuksella taas ajettua. Ehkä kuitenkin optimistina haaveilen, että se vuorotteluvapaa alkaisi pian, niin voisin keskittyä näihin korujuttuihin ihan täysillä. Toivotaan, toivotaan.

On se muuten jännä, kun tänään mietin näitä mun tekemisiä.. sairastumisen jälkeen olen vieläkin paremmin priorisoinut tekemisiäni, teen kaikkea mistä tykkään ja mitä rakastan tehdä. Kakkoseksi jää kaikki tylsempi tekeminen ja ei niin kivat hommat. Jotenkin sitä antaa itselleen luvan paremmin tehdä niitä kivoja juttuja enemmän... kerranhan täällä vain ollaan. Tiedättekö mitä tarkoitan? Sen takia tuo siivoaminenkin tuntuu varmasti niin pöhköltä, kun haluaisi vaan tehdä näitä koruja. Ihme juttu!!

En muista olenko täällä maininnut taikka mainostanut ikuna mun hienoja uusia nettisivuja?! Tässä linkki, jos haluat käydä kurkistamassa ELVARI KORUT

Tässä eilisen vaaleanpunaisen päivän aikaansaannoksia: 

Facebookiinkin sain tehtyä Elvari Korut-sivun, käyhän liittymässä mukaan!