Taidan taas tänäänkin aloittaa sanalla HUH... Siis huh, mikä päivä. Ja eilinenkin.. huh. Vielä isompi HUH.

Ukko-Kullan valtava nenäverenvuoto on sitten jatkunut, niin että eilen hän ramppasi päivystyksessä kahteen otteeseen. Ensimmäisellä kerralla sai tuppoja nenäänsä, jotka oli kuulemma kasteltu adrenaliinissa. Ajoi kotia 40km ja meni tunti..verta tuli nenästä niin, että tupotkin lähtivät pois itsestään, vaikka niiden piti pysyä siellä tiistaihin. Meillä meni yli puoli tuntia, jotta saatiin tyrehtymään. On kuulkaa käytetty kaikki kotikonstit..kylmä niskassa, kylmä otsassa , kylmä nenässä, alaspäin etukenossa, ylöspäin niska notkolla, laitettu öljyyn kasteltuja tuppoja (neitsyt oliviiöljyssä...vähän fiiniä..) sieraimiin..ym.ym. Ei muuta kuin takaisin päivystykseen, sillä tätä vuotoa on nyt jatkunut jo neljättä päivää ja öisin ei saa nukuttua, kun silloinkin saattaa purskahtaa. Verenpaineet näytti olevan hurjan korkealla, osittain varmasti johtuu noista ei-niin-nukutuista-öistä. Jos viime viikolla Ukko-Kulta rakas ”synnytti” niitä kivuliaita munuaiskiviä, niin tällä viikolla Ukkis sai sitten lääkkeen nenäverenvuotoon, jota käytetään naisten runsaitten kuukautisvuotojen hillitsemiseen. Anteeksi.. oli vain pakko kertoa ja Ukko-Kullalta on lupa. Ollaan täällä kimpassa nyt hieman hihitelty ikävästä tilanteesta huolimatta tätä maailman menoa tai Ukko-Kullan menoa paremminkin.Kohta varmaan saa korkeeseen verenpaineeseen vaihdevuosi-lääkitystä, hih. Näyttää ainakin tällä hetkellä onneksi hieman rauhallisemmalta tilanteelta.. inhottavaa kuitenkin, kun puhutaan nyt jo yli toista kymmentä kertaa toistuvista vuodoista. Toivotaan, että loppuvat tuolla lääkkeellä. Sitten saapi rasvailla nenän limakalvoja ja hoitaa vielä paineetkin kuntoon.

Mä olen tänään syönyt herkkuruokia, nam. Vetäisin äsken ison lautasellisen kukkakaalimuussia, ai että se on hyvää. Siinä vasta hyvä korvike perunalle.. Kokeilkaahan joskus. Keitettyjen kukkakaalien joukkoon vain kermaa sekä nokare voita ja sauvasekottimella muussiksi, mausteena pippuri ja pieni ripaus suolaa. Nami-nami.

Mikäs tänään on sitten epistä (eli epäreilua)!?!? Se, että sain nukuttua viime yönä vain ehkä 3-4 tuntia, putkiset (putkimiehet) saapui aamulla klo 7:45 ja minä karkasin evakkoon. Vähän epistä on se, että olin koko päivän poissa ja kun palaan, niin koko huusholli on kuin pommin jäljiltä. Neljä miestä kävelleet eteisessä, vessassa ja tuvassa kengät jalassa. Neljä samaa miestä on porannut hirsiseinään reikiä putkia varten ja kaikki purut lattialla ja kenkien mukana ympäri edellä mainittuja huoneita. Nuo neljä samaa miestä ovat myös muistaneet testata suihkua vessassa---> tuloksena märät kengänpohjat ja niillä sitten kävelleet edellä mainituissa huoneissa... AAAAARRRRRRGGGG. Ok, olen onnellinen uusista putkista, sillä nyt on kaikki vanhan talon vanhat putket vaihdettu pois..mutta... Joo.. Eihän me mitään siivousta siihen päälle tilattu, mutta sotkua oli ihan liian paljon enemmän, kuin edes osasin kuvitella. Nyt en halua kyllä putkisia meille vähään aikaan, toivottavasti ei tule tarvettakaan.

Missäs mä sitten olinkaan evakossa tänään?! Noh...anopin kanssa Lohjan sairaalassa. Taidan kohta tatuoida otsaani sairaala, kun siellä tunnun viettävän aikaa jo vapaaehtoisestikin.. Ei viikkoa ilman sairaalaa...jottei vain unohdu.