Just joo. Tätä en odottanut. Ei ole huonoja uutisia, kerrottakoot se nyt ensin..koska kirjoitan kaikki asiat aina pidemmän kaavan mukaan. En jaarittele siis tässä kohtaa.

Mulla ei sitten ole mitään uutisia.. * lausuu kirosanan*.

Arvatkaas mikä oli tämän aamuisen lääkärikäynnin tarkoitus? En mäkään sitä todellakaan tiedä, mutta pääkohtineen se, että Itte-Ylilääkäri totesi, että minun hoidot sitten loppuu tänään. Aijaa... osasin tuon ihan itsekin kyllä kalenterista katsoa. Anteeksi, jos kirjoitan hieman tylysti, mutta MINUUUUUUUU PÄNNNNNIIIIIIIII!

Menen lääkärin vastaanotolle ja odotan sitä kivaa naislääkäriä, jonka tapasin silloin kun ekaa kertaa olin syöpäosaston vastaanotolla. Ei! Minut kutsuukin Itte-Ylilääkäri huoneeseen ja hienoon huoneeseen kutsuukin: ylilääkärin huoneeseen. Tummat puiset kalusteet, öljyvärimaalauksia seinällä, oikein päällikön huone. Itse olin varautunut gynekologiseen tutkimukseen, jotta edes vähän katsottaisiin näkyykö mitään ihmeellistä...mutta tuo huone ei ollut oikein siihen tutkimukseen sopiva... Kasvoihan tuo ”vanhakin” kasvain reilussa puolessa vuodessa ja nyt viime gyne-tutkimuksesta on jo yli 3 kuukautta.

Nyt sitten odotellaan kuuluisia TT-kuvauksia..aika varattuna 1.2.2010 ja lääkärin soittoaika on 5.2.2010, jos vain tulokset tulleet..jos ei, niin sitten lääkäri soittaa 12.2.2010 , sillä soittoaika on vain kerran viikossa. Nyt sitten ootellaan 3,5viikkoa. Mmmmmmrrrrrrrrr! Mä inhoan odottelua, mutta tätähän tämä sairastaminen on. Odottelua odottelun jälkeen. Tutkimuksia ja tulosten odottelua.

Positiivisia ajatuksia...mmmmm.. tänään niitä ei tule. No joo..olihan mulla SE viimeinen sytohoito tänään. Jippppiiii! (pieni tuuletus) Täytyy muuten taas kertoa tämän päivän syöpäsisarista, jotka olivat siis samaan aikaan hoidoissa. Tuuletin hoitajille innossani viimeisestä hoidosta! Jippii, vika hoito ja hoitsut naureskeli ja onnitteli. Hoitajien poistuessa kaksi rouvaa samassa huoneessa sanoivat, että :” kyllä minäkin silloin ekalla kerralla iloitsin, kun hoidot loppuivat, mutta nyt kun täällä on rampannut 5 vuotta ja kokoajan uusii tämä syöpä, niin ei tässä enää tuuleteta.” Jiipppiiii, kiitos läheisen tuesta. Kiitos tsemppauksesta! Kiitos, kun iloitsitte näin hurjalla tapaa kanssani.

Pyh, pah ja pöh. Tyhmä päivä (kylläkin pitkästä aikaa!!). Lähen odottelemaan kuumeen nousemista vilttien alle. Pitäsköhän ottaa tänään viimeisen syton kunniaksi horkat ja kuumeet vastaan ilman paratabsia? No ei. Taidan ottaa sen kiltisti.

Tyhmä päivä, tyhmä blogi, tyhmä syöpä, tyhmä tiistai, tyhmä Itte-Ylilääkäri. Höh.

Ai niin.. Tärkein uutinen minulle itselleni tänään. Itte-Ylilääkäri sanoi, kun kysyin, että kun tämä munasarjasyöpä on niin kova uusimaan, niin onko tutkimuksia tai tietoa teratooman kohdalla, että miten käyttäytyy tai miten aggressiivisesti uusiutuu. Itte-Ylilääkäri sanoi :” Eihän sulla ole munasarjasyöpää.. sinulla on itusolukasvaimen aiheuttama syöpä, joka sattui vaan olemaan munasarjassa”. Mitäköhän hittoa tämäkin meinaa?? Syöpä ku syöpä, sama kai se. Ihan sama.

Lupaan huomenna olla paremmalla päällä.