AURINKO! Mä näin tänään auringon!!

Himotti ihan hirmuisesti tehdä taas koruja.. (vastahan niitä eilen tein 2 pellillistä). Vänkäämällä sain itseni raahattua pihalle, on se jännä. Saamattomuus on kyllä huipussaan tällä hetkellä. Äkkiähän minä sitten siellä aloin touhuumaan. Sai kuulkaa kyytiä kuusenoksat kärhöjen päältä, toivottavasti niitä yöpakkasia ei nyt enään kovasti tule. Lumikola vaihtui viimein talonnurkalta kottikärryiksi ja haravaksi.. hih..näin saamatonta porukkaa täällä asuu, jotta lumikolakin nojailee talonnurkkaan vielä toukokuussa. Kuuntelin linnunlaulua ja aloin hymyillä. Kesä tulee. Käpytikka viihdytti minua sähkötolpan nokassa ja nakutti terävällä äänellä. Muurahaiset mennä vipotti, hirmuiset lastit selässään edes takas, hirmuisella kiireellä. Olipa kaikkea kivaa mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa.

Yhtäkkiä muistinkin sen minun tärkeän tehtävän, josta sain toimeksiannon joitain päiviä sitten. Minunhan piti maalata se sademittari. Lähdin katsomaan verannalta siellä talven yli olleita maalipurkkeja, että ovatko ne elossa vielä. Panssarimaalipurkin löysin ja ravistelin sitä muutaman minuutin. Hyvältä vaikutti. Hieman laimensin maalia erilliseen purkkiin tärpätillä ja eikun hommiin. Miten kaunis sademittari meille tulikaan. Maailman kaunein!! Sitten minä istuskelin talon rappusilla, puoli purkillista tärpätillä valmiiksi ohennuttua maalia ja pensseli kädessäni..miksi minä näin paljon sitä maalia ohensin... Mihinkäs sen sitten käyttäisin? EI hätiä. Pienen mietinnän jälkeen, silmäni osuivat vanhoihin ruostuneisiin, navetasta viime kesänä raahattuihin maitokärryihin. Vaaleanpunaiset maitokärryt?! Jooooooooo. Siitä se sitten lähti. Ja sitä maalia vain riittää ja riittää ja riittää ja riittäää... apuva. Ainakin minulle pitäisi myydä ihan pikkuruisia maalitonkkia. Kohta on taas kaikki vaaleanpunaista, jos ei ole jo!

Hammaslääkäriin ei mennyt kuin noin viisi miljoonaa, ziljoonan laskuopilla, joten se oli arveltua vähemmän. Reikiä ei löytynyt, mutta tehtiin sitten hampaisiin sellainen soodahuuhtelu, jotta kesän kunniaksi hampaani loistavat valkoisimpana kuin ennen. Puolen vuoden päästä taas uudelleen, sitä lääkäri suositteli näiden sytojen jälkeen. Otin kuitenkin kaikesta huolimatta meille oikein täyskenon tälle illalle. Saa sitten viking loton ja jääkiekon lisäksi hieman jännitettävää.

Toivotaan huomiseksikin samanmoista ilmaa, jotta saisin maitokärryprojektini loppuun... ne on muuten NIIIIIIIIIIIIN ihanat! Tässä meidän IHANA sademittari, maailman magein.