Kuka ihme täällä eilen on oikeen kirjotellu? Joku on ollut aikas kiukkunen ja mesonnu oikein kunnolla. Naama punaisena tuota tekstiä tänään luin, vaikkakin olen kaikista asioista ihan samaa mieltä vieläkin.

Aikasmoinen päivä eilen. Päivä täynnä odotuksia ja tietyn ajanjakson päättymistä, tavallaan pienen pieni juhlapäivä, mutta ei nyt siltä oikein tuntunut. Meinasin pyytää teiltäkin anteeksi riehumistani, mutta en pyytele, sillä tämähän on minun päiväkirjani! Onneksi on tällainen paikka, jonne purkaa ajatuksia, kiukkua, iloja ja suruja.

Aikasmoinen päivä.. diagnoosikin meni uusiks. Voi että, kun mä toivoisin lääkäreille lisää sosiaalisia taitoja.. varsinkin Itte-Ylilääkäreille ja kirurgeille. Mä oon hiukka vihainen tälle koko asialle. Tavallaan se itusolusyöpäkin on munasarjasyöpää... tavallaan. Itte-Ylilääkäri sanoi muuten eilen, kun kysyin sitä uusiutumisriskiä, että hoitovasteet ovat olleet ihan hyvät. Ja sen lisäksi hän käski googlettaa itusolusyöpää eikä munasarjasyöpää.. Tähänkö me ollaan menty? Yhdet pöntöt pitää päiväkirjaa netissä (mie ihan itte siis), pöntöt Itte-Ylilääkärit käskee etsimään omaan sairauteen tietoa netistä. Kas kummaa, ettei kirurgisia toimenpiteitäkin pitäisi jo etsiä netistä, taikka ohjeet niihin ja suorittaa ne itse. Aaaarrrggggg!

Tän piti olla positivisempi teksti kuin eilen, mutta lipsahdin taas tuonne ärräpää-maailmaan.

Pitäsiköhän alkaa järjestämään ihan vapaaehtoistyönä niitä sosiaalisen taidon kursseja lääkäreille? Ei olis meinaan yhtään huonompi idea. Oikeastaan oman sairastumisen aikana, en ole tavannut kuin leikkaavia lääkäreitä. Anteeksi nyt vain kaikki leikkaavat lääkärit!! Tämä on vain omien ajatusteni tuuletusta, ei ammattikuntanne haukkumista, vaikka siltä vaikuttaakin. Johonkin nämä tunteet on tungettava, jotteivat jää sisälle muhimaan.

Okei..eilisen päivän analysointiin siis. Sytostaattihoidot loppuivat, NYT ISO JIPPPPIIIIII ja tuuletus siihen perään!!!! Uusi diagnoosi saatu Itte-Ylilääkäriltä, ei hätiä. Syöpä ku syöpä ja ennustehan on parempi. Ei sisätutkimusta, höh. Sisätutkimuksen olisin halunnut ihan hirrrrmuisesti. Joskus tuossa kirjottelinkin, että olen ihminen joka haluaa nähdä tuloksia.. Silloin kun sytostaattihoidot alkoivat, minua pänni ja ahdisti 12 vkon hoidot, kun en näkisi mitään konkreettista tapahtuvan. Pitäisi vain odottaa ja toivoa, että cocktailit toimisivat. Pitäisi taistella näkymätöntä vastaan. Toivon, että minulla olisi vaikka ihottuma syövän sijaan, jotta näkisin, kun kortisonirasva vaikuttaisi ja punainen iho paranisi. Ihottuma ja syöpä..onhan mulla vertailukohteet :) Toivottavasti saatte kiinni mitä tarkoitan. Eipä tuon lääkärin olisi tarvinnut kuin katsoa sisälle ja sanoa, että hyvältä näyttää.Olisi kuulkaa ollut hieman rauhallisempi päivä.

Tulihan sitä googletettua sitten itusolusyöpäkin, mutta eipä sillä haulla oikein mitään järkevää löytynyt. Kaikken järkevän olen jo lukenut munasarjasyövän kohdalta, koska siellä on mainittuna itusolukasvaimen aiheuttama munasarjasyöpä. Jotenkin tuntuu, että en jaksa tätä nyt oikeastaan selvitellä sen enempää. Hoidot on saatu ja TT-kuviin odotellaan, sitten nähdään missä mennään. Tilasin kyllä itselleni perjantaiksi gynen yksityiseltä, sillä muuten tulen hulluksi.. pidetään se sellaisena ”Sannan-pää-pysyy-kunnossa-gynekologi”-reissuna. Kunhan katsoo sisälle ja toteaa, että kaikki vaikuttaa normaalilta. Pakko mennä ja käydä, muuten tihrustan ja kiipeilen täällä kotona sen kolme viikkoa pitkin seiniä.

Hih, hah ja huh. Tänään otan lasillisen punaviiniä hoitojen päättymisen kunniaksi, shampanjan säästän sitten TT-kuvien tulosten saantiin, jos siihen on aihetta. Viiden vuoden ajan ollaan sitten kontrollissa muuten ja kolmen kuukauden välein, sen Itte-Ylilääkäri osasi ihmisten kielellä kertoa.

Salaiset suunnitelmat edistyvät hyvää vauhtia. Olin päättänyt, että odotan tulosten saantiin asti, mutta en enää sinne voi odotella, kun venyvät helmikuulle saakka. Pieniä viilauksia ja tarkastuksia vailla ja sen jälkeen alan toimiin. Hetken saatte vielä jännittää ja sitten hengittää.

Taas mulla on sellanen fiilis, että tulipa sekava teksti.. Suoraa Sannan päästä, sekavassa järjestyksessä, hih. Koittakaahan saada taas selvää!