Suuret kiitokset LankaMaailma Nordia , joka lahjoitti näin ihanaa ja pehmeää Gjestalin Knopp-lankaa 2kg kampanjaamme varten. Ihanan värisiä!!

Lankamaailma Nordian kirjeessä on heidän edustajansa terveiset:
"Tässä 2 kiloa Gjestalin Knopp-lankaa kevään sytomyssykampanjaa varten. Knopp on pehmeä, konepestävä merinovillalanka, joka sopii aremmallekin iholle. Samalla Knopp on riittoisa yleislanka, joka sopii niin neulontaan kuin virkkaukseenkin. Voimia kampanjaanne, teette hyvää työtä!
yst.terv. Elina Urmas”

Liisa Helsingistä on ahkeroinut lisää myssyjä kampanjaamme. Ihanan värikkäitä myssyjä. Osa on ollut kuvissa jo aikaisemmin, mutta mikäs tässä on ihaillessa. Leenahin terveiset:

”Tässä vielä helsinkiläisen Liisan söpöjä myssyjä lisää.
Huomaa suloiset pikkukortit myssyissä, jotka Liisa on askarrellut. Kiitos!” t. Leenah

Sirkka-Liisa Vantaalta on kuulkaa tehtaillut nämä kaikki hienot myssyt. Tässä Leenahin terveiset:

” Kävin hakemassa nämä kauniit myssyt Vantaalta Sirkka-Liisalta. Myssyjä oli mahtavat 15kpl. Hän oli laittanut kukat myös irroitettaviksi. Mukana oli viehättävä kortti, jossa oli myssyt virkanneen Sirkka-Liisan ja langat lahjoittaneen Riitan terveiset. Valitettavasti unohdin ottaa kortista kuvan, mutta ehkä myöhemmin. Ajattelinkin, että olisi mukavaa jos halukkaat laittaisivat viestin, kortin, lappusen, mietelauseen....erikseen tai myssyihin kiinni. Mikään este tämä ei kuitenkaan saa olla, myssyt saa tosiaan laittaa ilman mitään viestejäkin. Kokoaisin viestit (paitsi myssyissä kiinni olevat) sitten yhteen ja osastolla potilaat saisivat tutustua myös viesteihin. Kiitos Sirkka-Liisalle ja Riitalle!" t. Leenah
 


”Lisäksi yksi orpo myssy Leenahilta malliksi.
Näitä sinisiä perusmyssyjä tulee enemmänkin. Varmaan niillekkin löytyy sopivia käyttäjiä, vaikkapa miehistä.” T. Leenah

Niinkuin huomaatte, myssyjä tulee hirmuisesti. On aivan ihanaa, että olette ottaneet osaa tähän kampanjaan heti näin aktiivisesti. Olen saanut myös lisää lankalahjoituksia, niistä lisää ensi viikolla.

Jos siis haluaisit osallistua kampanjaan, mutta langat puuttuvat, niin ota yhteyttä sähköpostitse minajasyopa@gmail.com niin lähetämme lankaa sinulle. Lankoja jaetaan niin kauan, kun niitä riittää.

Myssy-suunnitelma unia. Nati-nati