Ainut ja varmastikin tämän päivän kirkkain ajatus oli se, että nyt on tiedossa minne sujahdetaan maanantaina töihin. Hyvä näin, vaikkakin töihinpaluu aiheuttaa kaikista pakottamistani positiivisista ajatuksista huolimatta hieman päänvaivaa ja huolta jaksamisesta..

Itse työvaatteet näyttävät tällä erää hölmöiltä päälläni.. Sairauden aikana tulleet lisäkilot ovat ihan syvältä.. mikään ei tunnu istuvan kivasti päällä. Ehkä tänään oli viho viimeinen päivä niitä kokeilla. Taidan vielä testata huomenna uudelleen, josko olisi parempi näkymä peilissä!?

Täyden sekamelskan päässä aiheuttaa tällä erää varmaan isäni ja hänen tilansa. Mä en nyt todellakaan ymmärrä, miten meidän perheelle sattuu ja tapahtuu kokoajan jotain. Alkaa oikeasti olla voimat loppu, ainakin tänään. Isänihän on ollut sairaslomalla jonkinnäköisen sydämen happivajeen takia. Entuudestaan on kyllä rytmihäiriöitä, kolesterolia, verenpainetta ja näihin kaikkiin lääkitys. Rasitus EKG on nyt otettu ja häntä on pompoteltu sairaalan ja työterveyshuolloin välissä nyt pari viikkoa. Tänään oli sitten sovittuna työterveyslääkäriin oikein kahden potilaan kestoinen aika, sillä rasituskokeissa oli ollut selvästi jotain häikkää (happivajetta ainakin). Käynti oli sitten alkanut sillä, että isä oli autolta kävellyt n.30m vastaanotolle ja siellä alkanut voida pahoin ja taju oli meinannut lähteä. Tuloksena, että työterveysaseman väki oli soittanut ambulanssin... Kaikki on tällä erää kunnossa ja pikkuveljeni meni yksinasuvan isäni luo tänään yökylään, sillä ambulanssin mukana tullut lääkäri näin vaati. Nyt sitten odotellaan varjoainekuvauksia... epäilyt ovat siis luultavasti sepelvaltimotaudista. Eipä tarvitse isän varmaankaan mennä töihin enään. Eläkkeeseenhän on aikaa enään pari kuukautta.

Hoh-hoijaa... Omat pienet murheet taas töihinmenosta tuntuvat niin suunnattoman pieniltä, en jaksa edes niistä valittaa.. Vaikka mieli hieman tekisi.

Lähden tästä pikkuhiljaa Ukko-Kullan kanssa saunaan ja hieron päähäni ainakin kilon kookosöljyä, jos sitten saan vaikka laitettua hiukset ponnarille maanantaiksi töihin. Heh-heh, "in Your dreams babe"...

Taidan saunan jälkeen ottaa pienen siemauksen punaviiniä, kun saa taas jännittää sormet valkoisena ja kynnettöminä illan jääkiekkopeliä. Toivottavasti se peli vie ajatukseni kauas pois kaikesta huolehtimisesta, huolesta, harmituksesta, pelosta, ajatuksista..