Tämän päivän tarina:

 1. Kaiva kaapista, silitä, mittaa ja kuvaa iso kasa vaatteita ja laita myyntiin HuutoNetiin. Ihan järkyttävän iso duuni...huh.

 2. Tee päätös, että alat juuri tänään laihduttamaan, kun sait kerran ”terveen paperit”

 3. Tyrehdytä kerran muutamassa tunnissa Ukko-Kullan verenvuoto nenästä.. Ei! En ole lyönyt missään nimessä, vaan Ukko-Kulta kärsii kolmatta kertaa hirmuisesta flunssasta kuukauden sisällä ja limakalvot on varmasti melko kuivat.

 4. Pese pyykkiä

 5. Pese astioita

 6. Tee ruokaa

 7. Astu vahingossa kissan hännän päälle, kun kuvaat vaatteita HuutoNetiin... kissa surkeena ja minä pahoillani

 8. Seikkaile vähän väliä netissä, katsomassa mitä maailmalle kuuluu

 9. Ikävöi sosiaalista elämää (ystäviä, työkavereita, asiakkaita..)

 10. Mieti kuumeisesti teitkö oikean ratkaisun, kun polkaisit eilen salaisuus 3/3:n vauhtiin.. tämä paljastetaan piakkoin. Vieläkin kyllä mietityttää... APUA, mitä mä tein?

 11. Pentele, tämän päivän hesari vielä lukematta. Itseasiassa eilinenkin.

 12. Pitäisi alkaa liikkumaan ja urheilemaan, voiko kuitenkaan kaikkea tehdä samaan aikaan ja kerralla?

 13. Huh.

 14. Kiukuttele taas ihan mitättömistä asioista.

 15. Mulla on sairas nälkä ja kokonainen broileri on vasta uunissa...

 16. MUN TEKEE MIELI SUKLAATA. Vaikka siis tänään aloitin sen ”paremman elämän”, eli laihdutuksen..eiku paremman ruokavalion noudattamisen, vai mikä se nyt taas oli.

 17. Pistä koko kämppä oikeastaan sekaisin, kun teet sataa asiaa samalla kertaa. Tuloksena: vaatekaapin edessä kasa vaatteita, joita en tiedä käytänkö enään. Olohuoneessa: silitetyt, mitatut, valokuvatut HuutoNetiin menneet vaatteet. AI niin: pesukoneessa vielä pyykit-> laita kuivumaan. Apinanraivo-kiukku. Kämppä on sekaisempi kuin aamulla.

 18. Pengo vielä vaatekaappia ja laita ovi sitten kiinni. Huomaa kolmen tunnin päästä, että yksi kissa puuttuu.. Löytyy toisen kissan avustamana suljetusta vaatekaapista nukkumasta sukkakorista...

 19. Taidan lähtee katsomaan jotain leffaa. Mä en jaksa ennää mittään.
   

Huh. Tuli ihan hiki. Tällanen päivä täällä. Miks kaikki pitää yrittää tehdä aina samana päivänä ja samaan aikaan? Tuloksena on varma kaaos. Taidan hoitaa tämän kaaoksen vasta huomenna loppuun. Nih.