Eilinen päivä meni ihan harakoille, kun heti aamusta herättyäni aloin näkemään valokaapeleita ja sahalaitoja. Vasemman silmän reunassa ne pomppivat, enkä voinut keskittyä mihinkään. Ensin pötköttelin sohvalla, jotta ei vain tulisi hirrrmuinen päänsärky, mutta sitten luovutin. Nappasin 500 mg paratabsin ja kömmin sänkyyn viltin alle. Tulihan sitä sitten hieman otettua päivätirsaa.. vain hieman yli kolme tuntia. Onneksi sentään ei tullut pahemman puoleista päänsärkyä, kun kerran nukuin. Olo oli kyllä loppupäivän aivan ”puulla päähän lyöty”. Alkaakohan tiistai jo jännitämään niin, että meinaa migreenikin iskeä? Onneksi siihen ei ole enää hirmuisesti aikaa.

Tänään olen kuulkaa pomppinut taas tuolla ulkona. Saavutuksena yli 200 valokuvaa, sillä niin ihana on taas tuo keli. Harmi vain, ettei minulla ole kunnon kameraa, sillä nyt olisi oiva hetki opetella käyttämään sellaista. Niiiiiiiin hienoja kuvia!! Mutta kylmähän siellä on, kuin Siperiassa. Välillä kävin lataamassa kuvia koneelle ja lämmittelemässä ja sitten taas takaisin ulos. Laitanpa teillekin muutamat ihasteltavat.

Ukko-Kulta on tullut kipeeksi. Nokka vuotaa ja nyt se möllöttää vuorostaan tuolla peittojen välissä sängyssä, taitaapi kuume nousta. Eilen tuossa vitsailtiinkin, että toivottavasti ei nyt minuun tartu mikään pöpö-pahanen, jotta saan kunnialla sen viimeisen sytostaattihoidon vielä tiistaina. Olisihan se noloa, jos nyt sairastuisi, kun on niin hyvin pysynyt ”terveenä” vaadittavan 12 viikon ajan. Yritän olla pussailematta tuota ihanuus-miestä... noh, turha luvata, sillä siihen en valitettavasti pysty.

Tehtiin muuten tuossa kuukausi sitten asia, jota harvemmin muistaa tehdä. Vaihdettiin palohälyttimiin patterit.. Normaalisti olen aina 112-päivänä (11.2) ne vaihtanut, mutta nyt tuntui jotenkin, että ne oli vaihdettava aikaisemmin. Joka huoneen hälyttimet käytiin läpi, paitsi makuuhuoneen kohdalla päädyttiin siihen, että olisi vihdoin aika saada ostamamme häkä-palohälytin kattoon kiinni..joten sen vanhan hälyttimen patteri jätettiin vaihtamatta. Uusi hälytinkin jäi sillä erää laittamatta, sillä Ukko-Kullan porakoneessa ei ollut virtaa= laitettiin lataukseen. Siitä on nyt kuukausi, eikä uusi hälytin ole vieläkään katossa kiinni, vaikka pora on varmastikin jo latautunut. Viime yönä sitten klo 5:17 heräsimme makuuhuoneen palovaroittimen ihanaan ulinaan.. siitä on patterit loppu.. Miksiköhän ne patterit aina loppuu muuten yöllä? Uskoisin, että meidän uusi hälytin on pian katossa kiinni. Ei ollut hauska herätys. Ei.

Tiistaihin on enää vähän aikaa.. onneksi, sillä muuten varmaan halkeaisin jännityksestä.