Pakkohan se oli herätä ennen viittä tänään, jännämään Suomen peliä Tsekkejä vastaan. Voin kertoa, että kaikki kynnet on syöty ja jos minulla olisi ollut nitroja, niin olisin niitä kyllä pelin aikana ottanut.. sen verran kovaa tuo pumppu kävi, kun peli oli niin jännä. Voi sitä huutoa ja yläfemmojen heittoja, kun Suomi vihdoin teki maaleja viimeisessä erässä. Ihanaa Leijonat, Ihanaa!! Ja Ruotsi.. HIH. Meniköhän ne tahallaan häviämään, etteivät vain joudu mitallipeleihin?! (tämä kuitti siitä, kun epäilivät Suomen hävinneen tahalleen yhteisen matsin jälkeen)

Minä menin sitten Ukko-Kullan kanssa pelin jälkeen nukkumaan uudestaan, mutta se oli hirmu suuri virhe. Nyt ei meinaa millään lähteä päivä käyntiin, vaikka aurinkokin porottaa täydeltä taivaalta. Ihan on nuutunut olo. Mä en ikinä muutenkaan ole ikinä ollut mikään ”päiväuni-fani”, sillä tulen yleensä ihan rättiväsyneeksi sen jälkeen. Tää on siis tällainen rättiväsynyt-päivä.

Mun fimotaikinat ei oo vieläkään tullu. Höh. Olisin niin halunnut tehdä muutaman korut, ennenkuin joudun (anteeksi: pääsen) töihin. Toivotaan, että huomenna tulevat, niin saan viikonloppuna niitten kanssa väkertää.

Töistä ei edelleenkään ole kuulunut mitään... vieläkin siis eletään jännityksessä, että mihin sitä singahdetaan maanantaina hommiin. Toivoisin kovasti sellaista touhutäti-paikkaa, jotta voisin touhottaa tätä energiaa sielläkin. Joku muistutti kyllä minua kommenteissa, että ottaa nyt iisisti, jottei kaikki energiat ole sitten hukassa pian. Viisaita sanoja, yritän ottaa niistä opiksi.

Onhan se niin, että jos kovin täällä touhotan mennä, niin kyllä se taas sitten rankaiseekin ihan toisella tapaa kuin ennen. Tarttee siihen toipumiseen aikaa enemmän. Ja tietysti täällä blogissa saa kuvan, että touhotan kokoajan jotain..ei se ihan niin mene. Tänne tulee vain kirjoitettua kaikki touhotus-tarinat. Kyllä mä löhöänkin ja sohvallakin piipahtelen, otan rennosti. Saas nähdä miten käy, kun työt alkaa. Ainakin haluan pitää tätä blogia edelleen säännöllisesti yllä, se on ihan varma, vaikka olisin miten väsynyt!!

Tänään olisi tarkoituksena hieman saada siivottua ja sitten haluaisin niin tuon yhden myssyn valmiiksi, jotta pääsisin tekemään muita.. ehkä jollain pylväällä seuraavaa, vai mitä niitä tyylejä nyt olikaan. Täytyy katsoa tuosta opuksesta. Virkkaaminen tuntuu kivalta, mutta luonnettani ajatellen, näiden pipojen pitäisi valmistua nopeammin.. Hih. Sata-lasissa taasen.

Tässä sitä ollaan myssyn kanssa, kohta varmasti valmis!! Ja näytillä odottavat vaaleanpunaiset lanka-ihanuudet (ja se mun oppikirja, jota ilman en osaisi tehdä mitään).