Vaaleanpunaisen viikonlopun järjestelyt ovat alkaneet jo aamulla. Touhotan keittiössä, välillä vähän koruja ja muuta. Menu on todellakin sen seitsemän ruokalajin pituinen ja jollain tapaa vaaleanpunainen seuraa mukana... Ihan täysin oikeitten oppien mukaan menu ei ole rakennettu, mutta  voin väittää, että ihan hyvää on tulossa. Pääasiana oli suunnittelussa, että pystyn esivalmistelemaan komponentteja, jotta saan myös itse istua illallispöydässä.

Punaviinikastike on porisemassa kasaan, kasvisseljanka on valmiina ja sitä on jo maistettu lautaselliset smetanalla. Jäinen juustokakku on pakkasessa ja päälle juuri tein valkosuklaakuorrutuksen... Lihat pitäisi vielä laittaa marinadiin ja toinen härän kastikkeista laittaa vielä alulle. Sitten alkaa olemaan tämän päivän esivalmistelut siinä. Kerrankin yritän ihkaoikeasti tehdä PIENET annokset, sillä eihän noita muuten jaksa kukaan syödä!!  Ai niin, se menu. Julkaistaan nyt sekin. Jälkiruuasta odotan taivaallista, sillä se on nyt ihan maailman ensi-illassa, joko se onnistuu tai sitten se on ihan katastrofi... Toisaalta, noilla aineksilla, mitä siihen käytin, se ei voi olla pahaa.

Kuorrutettua vuohenjuustoa, karpalohyydykettä
***
Kasvisseljankaa, vaaleanpunainen smetana
***
Vihdin Bruchetta
***
Porsaan sisäfilettä
Cheddar Lagavulin kastike
Bataattikookos duchesse
***
Härän sisäfilettä
kahdella kastikkeella
Lanttulastuja sekä täytettyä paprikaa
***
Juustolajitelma
***
Sanna´s Special Frozen Pink♥ CheeseCake
***
Kahvi

Alkumalja: Pink Yellowglen Sparkling Rosé, Australia
Läpi aterian: Don Mendo Gran reserva 2004, Espanja
Kahvin kera:
Isännille- Meukow vanilja tai Martell VSOP
Emännille- Bailey´s tai Vana Talinn

Illallisehdoksi on asetettu, että pitää olla jotain vaaleanpunaista. Saas nähdä, mitä se sitten on. Hyvää Vaaleanpunaista viikonloppua kaikille!

Ps. sain tehtyä vihdoin tuohon vasemmalle Elvari Korut-linkin, josta pääsee katselemaan kaikki tekemiäni koruja. Tuu tykkäämään, jos et ole jo mukana!