Nyt voin luvata, että teksti ei sisällä yhtään hyvää tuulta eikä positiivisuutta taikka mitään siihen liittyvää. Ekaa kertaa tekisi mieleni tännekin kiroilla nyt niin isoilla kirjaimilla, että blogi poistettaisiin varmasti samantien.

Ok, siis todellakin huominen kontrolli jännittää ihan sikana, mutta sain siihen vielä IHANAN bonuksen kaupan päälle. Minulle soitettiin TE-keskuksesta, joka hoitaa noita vuorotteluvapaapapereita (ennenkuin tulen saamaan mitään korvauksia) ja kertoivat, että paperini ovat tulleet vasta tänään sinne, vaikka vuorotteluvapaani alkoi eilen. OK! Tämä tarkoittaa sitä, että rakas ihana työnantajani on ne laittanut myöhässä ja tämä taasen tarkoittaa sitä, että koko helvetin vuorotteluvapaa voi peruuntua taikka en ainakaan saa yhtään mitään korvausta koko vuotena. Kiitos ja kumarrus. Loistava Bonus, kiitos työnantaja rakas. 

Lähden hakkaamaan päätä seinään. Lähden huutamaan ja kiroilemaan tuonne pellolle. Kyllä mä kuulkaa ihan pikkuisen soitan sinne töihin huomenna. Voi jumankauta, oikeasti!

Siis voiko tämä olla enään mahdollista?! Ensin odotat saamari helmikuusta asti ja työnantaja ei tee mitään vuorotteluvapaaparin haun puolesta vain odottaa, että joku sattuu palkkaamaan työttömän työntekijän yritykseen. Sitten laitetaan kauhialla vauhdilla tämä mummo vapaalle ja sitten lähetetään paperit vielä myöhässä. Tämä ei vaan ole todellista... Eipähän tule varmaankaan aateltua enään huomista kontrollia, vaan kirottua kaikkea työhön liittyvää. Taidan saada kohta tarpeekseni tästä hommasta.

Miten ihmeessä MINÄ voin huolehtia, että paperit on ajoissa, jos kaikki paperit piti mennä työnantajan kautta!??!  Anteeksi nyt vain, mutta sanon että voihan perkele sentään.  Kiitos hyvin hoidetusta hommasta. Kiitos vuoden palkattomasta vapaasta. Kiitos tästä kaikesta mielipahasta ja kiukkukyyneleistä, perkele.