Moikkis taasen. Terveisiä Lahden joulumarkkinoilta! Ees taas ajelin viikonloppuna ja ajaessa olikin hauskaa selvitellä omia ajatuksiaan ja keksiä elämälleen tarkoitusta. Voin kertoa, että ihan Lahdesta-Vihtiin ja toisinpäin ulottuvilla matkoilla, sitä tarkoitusta ei nyt ihan tullut keksittyä, vaikka kuinka yritin.

Tänään sain myöskin viljelytulokset noista Thaimaan tuliaisista tai siis alustavat tulokset. Kampylobakteeria ja salmonellaa, jippppiiiiii. Pitikin sitten mennä siellä Bangkokissa syömään sushia ja salaattia!!?? Juurikin niitä, mitä ulkomaan matkoilla kehoitetaan varomaan! Jotenkin mietin, että tilanne on toinen kun kyseessä oli kuitenkin neljän tähden hotelli ja täynnä turisteja, jotta tuolla pidettäisiin huolta tuommoisista asioista. Eipä ollut kaikki ihan kunnossa. Onneksi hätä ei ole suuri, sillä tämä ravintolapäällikkö onkin vuorotteluvapaalla, joten en ole ruuan kanssa tekemisissä ja asiat on hoidettavissa antibiooteilla. Jippppiiiii. Ottaa vain otsalohkoon, että miksi menin syömään tuollaisia herkkuja! Nih ja mmmmmrrrr.

Huomenna on THE päivä, jolloin aloitan ihan aikuisten oikeasti ne keitot ja sopat taas. Nyt tää saa riittää! Varasin ajan huomiseksi ryhmäänkin ja toivon saavani sieltä mojovan potkun takalistooni. Lähinnä tarkoitan ihan sellaista tsemppiläimäytystä itselleni, sillä keitoilla tuo paino laski hirmuista vauhtia. Tarttee varmaan liimata tuohon jääkaapin oveen nuo reissuilla otetut kuvat... laitoin meinaan Ukko-Kullan ottamaan kuvia ja lähinnä muistutin uima-altaaseen rantautunutta valasta taikka sitten jos oli kuva Sannasta skootterin päällä... hups, missäs se skootteri olikaan?! Todellakin näin on asiat, en kerro mitään kalajuttuja nyt! Eteenpäin, sano mummo lumessa. Näytän närhen munat itselleni ja teille :D

Ai niin! Sopiiko? Mulla on nyt joku sosiaalisuusplokki päällä. En saa millään vastattua teidän kommenteihin. Sopiiko millään jos pidän hetken kommenteihin vastauslakkoa päällä? Luen kyllä kaikki kommentit, mutta vastaaminen on jotenkin vaikeaa, en tiedä miksi. Haluan tulla tänne vain välillä turisemaan, en muuta. Ettehän pahastu? Mun mielestä on vain kivempi, että kommenteihin kommentointikin tulee luonnostaan eikä niin, että se on velvollisuus?!

Keskiviikkona muuten minut löytää HTC Helsingistä (Tammasaarenkatu 4, 00180 Helsinki) myymästä koruja. Olen paikalla kirjapäällikön kera klo 10:30-14:30. Viimeinen ostomahdollisuus Helsingin suunnalla tänä vuonna. Viikonloppuna olen vielä sitten Järvenpäässä Emalikukassa (Metallimiehenkatu 2-4). Sen jälkeen tarttis kyllä oikeasti alkaa keksimään jotain tekemistä, etten koko talven tee koruja.... niitä tulisi silloin ihan liikaa. Pari suunnitelmaa taikka projektia on jo mielessä :D