Eilinen möksöily ja kiukku vaan jatkuu.. olen yrittänyt sitä taltuttaa tekemällä/touhottamalla koruja, mutta sen jälkeen kun vetäisin uudella terävällä mattoveitsellä kolmatta kertaa samaan sormeen, ajattelin, että tänään ei ole varsinkaan korujen touhotuspäivä.... nimimerkillä: ziljoona laastaria vasemman käden keskisormessa..

Olen sitten syönyt, löhönnyt, syönyt, löhönnyt... katsonut Emmerdaleja ja nyt alkaa tuntumaan siltä, että nekin tulee korvista. Olen sentään jo tyhjentänyt kovalevyä tänään viiden päivän jaksoilla. Huh, onhan urakka.

Kävin tänään hakemassa sytomyssyjä tuosta Karkkilasta ja samalla kävin kaupassa. Oli kuulkaa tyhjää. Ei leivän leipää, ei mitään lihaa.. noh, se ei meidän perhettä haittaa. On alettava huomenna varmasti sämpylöitten tekoon, jotta Ukko-Kullalle saadaan eväitä töihin.

Yrttien siemenet odottaa tuossa edelleen istusta ja multaa.. mutta nyt päätin olla stressaamatta. Laitan jos laitan, sillä sipuli ja sillä siemen. Nih. Mä tuijotan nyt ihan vain omaa napaa ja teen miltä tuntuu. Sillä siisti. Yritän myös saada itseäni hieman niskasta kiinni ja alkaa käyttämään uusia kävelykenkiäni. Happihyppelyt eivät tekisi yhtään huonoa! Jos vaikka harava osuisi vahingossa samaan syssyyn käteen, niin saisin tuolta pihalta isoimmat oksat pois. Katsotaan. Ainakin harava on kaunis, vaaleanpunainen fiskars, roosa nauha-kampanjan harava. Kyllä sillä kelpaisi haravoida.

Joo...tämä oli vain nopsa moikkaus. Lähden lököttää lisää. Toivon, että huomenna herään paremmalla päällä.