Tämä päivä meni, että vilahti. Olen vieläkin ihan ymmyrkäisenä tuosta vuorotteluvapaasta, että en oikein tiiä mitä pitäisi sanoa taikka kirjoittaa. Kiitokset kaikille onnittelijoille, tää on kyllä ihan loisto homma ja tätä on odotettu helmikuusta saakka!! Kiitos!!

Eilen sain aloitettua sen kauan odotetun painonhallinan eli Sanna kesäkuntoon 2015-projektin ja päädyin taase karppaamaan, sillä sain sillä tuloksia aikaiseksi viimeksikin (ennen syöpää!). Karppaus alkoi siis ja alkuunhan se tuntuu pikkaisen päässä, kun hiilihydraatit vähennetään radikaalisti ruokavaliosta. Päänsärkyä siis tarkoitan. Punnauksen suoritin myöskin tänään ja eihän tuo vaaka kauniita lukuja näyttänyt, onneksi kuitenkin näytti lukemia!!! Pelkäsin jo, että se näyttää pelkkää erroria ja alkaa huutamaan, että pois vaa'an päältä senkin iso ihminen. Hih. Noh, eteenpäin mennään, sanoi mummo lumessa. Pikkuhiljaa tai ainakin yritys on. Pääasia, että tekee jotain, eikä vain odota, että jotain tapahtuisi itsestään.

Minä se niiiiiiin odotan huomista päivää ja Roosa Nauha kävelyä! Jeeeeeeee!! Nähdään niin monen blogiystävän kanssa, voi että. Kaikki muutkin olette mielessä ihan varmasti, vaikka ette mukaan päässeetkään!

Tänään sain tehtyä pitkästä aikaa koruja, aivan ihanaa sekin. Voi video, mikä Ihanaa-mahtavaa-superhienoo-ihkuu-viesti tästä taas tuleekaan, mutta sori nyt vaan, on sellainen olo. Katselin tänään myöskin uusin silmin tämän vuoden työväenopiston opinto-opasta ja päätinkin ilmottautua mukaan muutamalle kurssille... Nyt kun kerran tietää, että on aikaa, kun työ ei vie kaikkea energiaa. Ainakin kiinnostaisi keramiikkakorut ja hopeatyöt...ja muistaakseni joskus täälläkin tuli luvattua, että espanjaa voisin lähteä lukemaan uudelleen. Jaahas, katsotaan mitä keksin.

Mä olen vapaa. Tällä hetkellä tuntuu siltä!!!  Mä voin keksiä ihan mitä vain ja tehdä mitä vain! jippiiii. Meneeköhän se vuosi sitten ihan sika nopeaan? Toivottavasti ei! Huomiseeeeeeen!!