Jaahas.. Olihan ihana päivä taas eilen. Huh. Eipä ole tuollaista ollut taas aikoihin (tai täytyy täältä blogista katsoa, koska viimeksi noin raivosin). Sillehän ei oikein mahda mitään, jos tuollainen kiukku iskee.. tuntuu, että vaikka tekisi mitä, niin kiukku ei katoa mihinkään.

Raivos-kiukkuspäissäni aloin sitten vielä tätä tietokonettakin räplätä ja opettelin (siis yritin opetella...) tekemään noita linkkejä, joihin saa itse laitettua haluamansa nimen taikka kuvan.. Puhutaanko sitten BBcodesta tai HTML-koodeista tai mistä lienee.. Voin nyt kokemuksen vahvalla rintaäänellä kertoa, että mitään uutta ei kannata yrittää opetella, jos on vähänkään apinanraivoa havaittavissa. Ai, että kun oikeasti meinas tämä kone lentää pellolle.. Tuli ihan mieleeni tämän blogin ihka ensimmäinen kirjoitus, jossa kone-raasu meinasi myös lentää tuonne jorpakkoon ja näillä raivoillahan se lentäisi todella kauas. Vanhana pesäpalloilijana tuota heittokättä löytyy, vaikkakin sitä pitäisi ensin hieman vetreyttää ettei venähdä sitten kaupan päälle sekin.

Tänään kun sitten "hieman" rauhoittuneena kokeilin uudestaan, niin kyllähän minä sen sitten keksin miten se tehdään... Tuossa vieressähän tuo linkki nyt kauniina möllöttää! Hyvä minä!

Tässä hyvät ohjeet apinanraivokohtauksen taltuttamiseen, jotka minulla ainakin eilen toimivat todella hyvin.

  1. Kirjoita/ pura pahin kiukku ja raivo omaan blogiisi. Jos sinulla ei ole blogia, voit ihan hyvin purkaa sen myös kirjoittamalla paperille

  2. Kun olet kirjoituksesti tehnyt ja esim. blogissa painanut TALLENNA ja JULKAISE nappulaa... Ala itkemään, sillä ottaa päähän, kun tällaisia asioita blogiinkin kirjoittelet. Miksi pitäisi kaikille kertoa, että pännii..?

  3. Itke vuolaasti ainakin 15 minuuttia

  4. Rauhoitu ja ala laahustamaan vichypullon kanssa kohti sohvaa

  5. Katsele vichypullo kainalossa 2 jaksoa Emmerdalea pimeässä viltin alla (joku muukin sarja kyllä käy, kunhan on kyseessä lempparisarjasi).

  6. Ihmettele telkkarinkatselemisen jälkeen, että miksi ihmeessä niin kiukuttaa. Itke vielä vähän, jos se helpottaa.

  7. Älä vain syö suklaata, sillä se pahentaa vain tilannetta, varsinkin jos olet juuri aloittanut painonpudotuksen.

  8. Muista, että kaikilla on joskus paha päivä. Toisilla niitä saattaa olla useammin, toisilla harvemmin, mutta kaikilla niitä on. Seuraava päivä voi olla jo parempi! Ja niin onkin!

Helppo ohje siis. Kirjoita, itke, mökötä, katso telkkaria, varo herkkuja. Toimii, ainakin mulla.

Mietin muuten tuota Sytomyssykampanjaa.. Miksi itseasiassa kaikkien ”myssyjen” pitäisi olla virkattuja tai kudottuja.. Voisihan siellä kesän kunniaksi olla vaikka kivoista kankaista tehtyjä huivejakin?! Veikkaan, että ainakin itsestäni olisi kesällä kiva pitää huivia. Tämähän olisi hyvä myös niitä ihmisiä varten, jotka haluaisivat osallistua, mutta eivät osaa virkata tai kutoa (esim. MINÄ ITSE) En minä tuota ompelukonettakaan oikein osaa käyttää, mutta sitä voisin helpommin kyllä yrittää/kokeilla!

Pakko kirjoitella vähän olympialaisistakin.. Mä ainakin odottelen niiiiiin innolla keskiviikkona alkavia jääkiekkopelejä. Mä niin taas pureskelen kynsiä, kun katselen noita matseja. Jääkiekko on niin mun suosikkilaji. Tänä vuonna onkin kiva, että ensin saa jännittää nämä kisat ja sitten on vielä MM-kisatkin keväällä. Huh. Ei taida kynnet riitää tänä vuonna.

Minä se lähden nyt hieman siivoilemaan, kun eilen ei mistään tullut mitään. Paremmalla onnella siis yrittämään.