Ihan mahtavaaaaaaa!!!!!! Nyt kyllä putootte :D Mä tuuletan täällä, että meidän vedenkeitin sanoi itsensä rikki. Hajosi, meni mäsäks, alkoi vuotamaan, rikki-kaputt-loppu. Jeeeeeee ja tämä on oikeasti iloinen asia. Nyt odottelen vain, että kahvinkeitinkin vielä hajoaa sekä tuo vanha leivänpaahdin. Sain jo viime vuonna meinaan vinkin, että tällaiset tulee markkinoille. KATSO TÄSTÄ, IIIIIKKKKK

Maailman kauneimmat!!!!!!!!!!!!

Sormi voi hyvin, kiitoksia huolenpidostanne! On mennyt oikein nätisti umpeen, kiitos terävän veitsen. En usko, että saan siihen Thaimaasta mitään apinanraivotautia, toivottavasti ainakaan. Pakkohan mun oli kokeilla korujen tekoa yhdeksällä sormella ja onnistui ihan hyvin. Etusormea lomitti loistavasti keskisormi. Pikkaisen tuli kyllä ehkä enemmän hartiat ja kädet kipeäksi, johtuen ehkä käden uusista työasennoista yhden sormen oltua poissa pelistä.  Niin ja näinhän mä untakin, että sormi jouduttiin amputoimaan Thaimaassa ja varuiksi ne amputoi molemmat kädet... harjottelin sitten tekemään koruja jaloillani, kun en halunnut siitä hommasta luopua. Voi hitsiläinen, kun nuo unet on välillä niin?!

Viisi yötä enään matkalle lähtöön ja tuntuu, että on sata hommaa tekemättä. Ensinnäkin mä olen hukannut sen hienon tehtävälistan, minkä tein silloin yksi päivä. Noh, onkohan tuolla listalla nyt niin väliä?! Touhotan minkä kerkiä, kerkiihän sitä sitten lomalla rentoutua. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää sitten heti loman jälkeen, sillä saatiin peruutuspaikka Kirjapäällikön kanssa Tampereen Taikasormi-käsityömessuille. Saadaan pitää niin sormet ristissä, etten tällä kertaa saa tuliaisena mitään megapöpöä, että pääsen tuonne messuille!!!!! Kirjapäällikkö on kyllä luvannut, että saan nukkua pöydän alla tarvittaessa taikka istua vaikka vessassa jos on tarve. Kiva tyyppi! Tuosta lähteekin sitten käyntiin kevään markkinarutistus, paikkoja on varattuna ympäriinsä. Mahtavinta oli saada tieto Imatran BigBand festareilta, että minut oli valittu myymään koruja sinne. Sinne meinaan haettiin ja valtuusto teki päätöksen, kuka paikat saa :D

Pakkasmittari näytti eilen illalla täällä Vihdissä -30 astetta. Hullua ajatella, että ensi viikolla sitä on +60 astetta lämpösemmässä paikassa. Jeeeeiiiiii!

Ps. Hyviä vinkkejä tarvitaan, miten saadaan rikottua termarillinen (teräksinen) kahvinkeitin? ....en mää silleen, mutta...jos se sattuis hajoomaan, niin voisin ostaa tuollasen uuden... (kunhan ensin rahat kasaan!!)