17- vuotias Juho Lohjalta oli laittanut puikot sauhuumaan. Nämä kaikki kahdeksan pipoa saapui tänään postissa. Aivan mielettömän ihkulaisii pipoloisii! Vau! Kiitos osallistumisesta!

Tässä Leenahin viestiä:

****

Soittelin tänään HUS:n syöpäklinikalle.

Yhteyshenkilömme apulaisosastonhoitaja Tarja Nissinen päiväosasto 4:lta kertoi, että
pelkästään jo heillä käy noin 100 potilasta viikossa. Päiväosastoja on 4, joista yksi hoitaa potilaita myös iltaisin, eli kahdessa vuorossa. Vuodeosastoja on 2, siellä potilasmäärä on hiukan pienempi. Eli kokonaisuudessan 550-700 potilasta viikossa.
En uskalla tarkemmin arvioida. Kuukausittaista eri potilaiden määrää on vielä vaikeampi arvioida, koska osa potilaista käy tiheään tahtiin hoidoissa, osa jo harvemmin.  
"Kohtalo" valitsi meille kohteeksi päiväosasto nelosen. Siellä on enimmäkseen rintasyöpäpotilaita, jotka Tarja Nissisen mielestä ovat oiva kohderyhmä sieville myssyillemme.
Lions-Ladyt olivat tehneet kaulaliinoja 120kpl viime syksynä ja ne olivat menneet yhdellä osastolla viikossa.
Eli jo tekemänne myssyt riittävät yhdelle osastolle noin viikoksi. Lohjaa unohtamatta, sinne mennee 20-30 myssyä.
Loput myssyt annetaan sitten samalla osastolla seuraaville potilaille ja/tai jaetaan muille osastoille osastonhoitajien toimesta ja niin kauan, kuin myssyjä riittää.

Yritämme tietysti tehdä oikein monta myssyä vielä!!!

Tarja Nissinen lähetti kiitokset jo etukäteen kaikkien puolesta ja sanoi olevansa iloinen näin ihanasta ideasta.

Luovutuksesta enemmän sitten kun ajankohta lähestyy.

Olemme mainostaneet, että tavoitteeme on 300 myssyä.
Lupasin myös, että virkkaan itse loput, jos tavoite ei täyty. Mutta tätä tahtia ylitämme sen kyllä reilusti!!!
(toivottavasti, sillä sormeni sanovat kohta sopimuksen irti :-) )

Eli suurkiitos kaikille, jotka olette mukana!
Toivottavasti saamme paljon lisää innokkaita virkkaajia ja neulojia.
Yksikin myssy riittää tekemään yhden ihmisen iloiseksi,
ja lämmittämään niin päätä kuin sydäntäkin.

kiitollisin terveisin Leenah

***
 

Omia päivän turinoita tähän perään ihan pikaisesti, sillä päivä on ollut todella pitkä ja mä olen ihan meganälkäinen.

Kävin lääkärissä!!!!! Odotin Naistenklinikan päivystyksessä noin kolmisen tuntia. Kaikki kunnossa, ei huolestuttavaa verenhyytymistekijöissä, joten veritulpan vaara ei ole.. Kotio vaan ja päätelmänä, että jalat ovat ottaneet nokkiinsa töitten aloituksesta ja seisomisesta. Taidan käydä ostamassa sen Leen@n ehdottaman kaalin ja tehdä sillä taikatemppuja, josko auttaisi. Kuulemma merimummonikin aikoinaan moista kikkaa käytti.

Päivä meni siis aivan turhan nopeaan. Töissä paukkuu saikut ja erikoistilanteet, mutta huomaan, että olen "hillitympi"kuin ennen.. en jaksa stressaantua.. JES! Olen kehittynyt!! Suoraan töistä päivystykseen ja sitten kotona olin puoli kahdeksan jälkeen. Nyt olen pakannut lankoja, jotta saan innokkaille ne vietyä huomenna postiin. Sitten minä olen kuulkaa viimeisen tunnin vastaillut sähköpostiin.. Eilinen Hesarin juttu herätti ihmisiä ja olen saanut kymmeniä meilejä asiaan liittyen. Huh!! ja Jipppppiiiiii!! Hienoa, että ihmiset ovat niin innoissaan kampanjastamme. Aikas iso pala kuitenkin haukattiin, niinkuin Leenahin viestistä huomaatte, niin Meilahdessa on aikas paljon tuota porukkaa. On se hirveää kuinka moni nykyään tähän syöpää sairastuu... Ihan liikaa ihmisiä. Missähän on vika?!

ARVONTA: Blogissani on ne 20 000 kävijämäärän ylitysbileet.. ja tiedoksi vain, että eilen mentiin jo hurjasti ylitte tuon rajan. Piti tänään arpoa jo koru-voittaja, mutta annan äänestysaikaa vielä huomiselle...Äänestä täällä Ukko-Kulta suorittaa huomenna puolueettoman arvonnan ja toimii siis Onni-Mannina. Tänään on nyt vain saatava ruokaa ja hetki aikaa sohvalla... johan sitä kohta taas saa herätä huomisaamuna töihin. Kivaa naistenpäivää ja jippppiiiiiii itselleni ja Ukko-Kullalle hyvää 10-vuotis päivää