Tänään olen pyhittänyt koko päivän harrastuksille ja niistä nauttimisille. Ulkona on niin hirmuinen tuuli, että ulos en ole nokkaani työntänyt ollenkaan.

Aamulla varttia vaille seitsemän oli herätys, jotta pääsisimme nauttimaan jääkiekosta heti aamutuimaan. Kyllä kannatti. Mä olen niin hulluna noihin jääkiekkopeleihin. Täytyy myöntää, että toinen erä meni hieman silmiä lupsutellen, mutta kolmannessa erässä saatiin kahvia, niin johan silmätkin aukesi kunnolla. Jännitän kyllä jo valmiiksi maanantaiaamun peliä, sillä sillon vastassa on Ruotsi... naapurimaa.. silloin ei kyllä taidoilla ole väliä, niissä on ihan oma jännityksensä ja taistelunsa. Saan siis syödä kaksi viimeistä kynttä maanantaina. Finaaliin ei ole jäänyt yhtään... jaiks!

Olin haaveillut päiväunista tänään, mutta en sitten ollut niitten tarpeessa ollenkaan. Hirmuisen pirteä päivä kokonaisuudessaan. Ukko-Kulta teki yrityksensä veroilmoitusta ja alv-laskelmia koneella, joten jouduin keksimään muuta, kuin koneella roikkumista. Minähän aloin sitten askartelemaan.

Äidiltä saatu FIMO-taikina sai kyytiä ja aloin siitä tekemään koruaineksia. Sain tehtyä helmiä ja muita koristeita ihan kokeiluna ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen innostuin tekemään itselleni vielä kahdet helmistä tehdyt kaula-ja rannekorut. Laitan kuvan yhdestä fimo-taikina korusta... muita en saanut valmiiksi, sillä minulla ei ollut enempää koruun sopivaa mustaa nauhaa... höh. Aivan mahtavaa näpertelyä ja siinä aikakin kului mukavasti. Ajatuskin oli oikeastaan nollilla... ihana tilanne.

Kuten huomasitte, HUS:in alueen sytomyssy-kampanja on ”avattu”, sillä ensimmäiset myssyt ovat saapuneet. Ihanaa!! Mahtavuutta!! Mega-siistii!! Asia niin konkretisoituu, kun saa ekat myssyt.. Olen niin monelta kaverilta, ystävältä, sukulaiselta kuullut, että puikot ja koukut heiluu. Aivan mahtavaa!! Ihania ootte te kaikki! Huomasitteko muuten HUS-kampanjan uuden logon?! Kukakohan sen teki?! Mahtava väri kerrassaan

Oikeasti mä toivon koko sydämestäni, että myssyjä saadaan niin paljon, että saamme käydä niitä jakamassa siellä Naistenklinikallakin. Nyt alkuun on sovitty Meilahden syöpäosaston kanssa asiasta..mutta jos myssyjä tulee tarpeeksi, niin kampanjaa laajennetaan sinne naistenklinikallekin. Naistenklinikka on niin lähellä sydäntä, kun siellä itse ne hoidot sain. Suurin syy on ne (me) potilaat. Saada hymy heidän huulille, saada hoitopäivään jotain uutta, jotain muuta, kuin neuloja ja sytostaatteja. Pidän peukkuja ja toivon ziljoona myssyä.

Juuri syötiin pitkästä aikaa oikein kynttilänvalossa Ukko-Kullan kanssa ja nautittiin hieman punaviiniä. Ai nam. Taidan tähän lopetella, etten ala punaviinihöyryissä höpöttämään ihan liikoja... ja itseasiassa väsyttääkin ihan hirmuisesti, kun niin aikaisin tänä aamuna heräsi. Onneksi huomenna on lepopäivä lätkän kanssa.

Ps. Huomasittehan uudet kuvat pipogalleriassa.

Tässä Sannan maailman ensimmäinen Fimo-taikina koru.