ZzzzzzzZZzzzzzzz. Tähän aikaan Thaimaassa olisi jo nukkumaan menoaika tai oikeastaan nukuttaisiin jo meidän aikataululla.

Maailman mahtavin reissu ja niiiiiiiin ihanaa oli. Nyt olen kuitenkin touhottanut täällä korujen kanssa ja tehnyt niille uudet telineet ynnä muuta, sillä huomenna starttaa auto kello 4:45 ensin kohti Espoota (hakemaan kirjapäällikköä) ja sitten suuntaamme Tampereelle Taikasormi Kädentaito messuille Tampere talolle. Onneksi tällä kertaa (kop-kop) on vältytty kaiken maailman mahataudeilta ja salmonelloilta, apinankuumeilta ynnämuilta ja voin lähteä messuille hyvillä mielin. Väsymys on vain kauhia tai pitäisikö sanoa hienosti JetLag vaimikäsenytoli?

Syöpään sairastunut ystäväni oli eilen leikkauksessa ja ainakin se oli mennyt hyvin. Nyt odotellaan patologin vastauksia sitten muutama viikko... Kääk.

Nyt on pakko mennä pakkaamaan auto, niin saan vielä mentyä nukkumaankin hyvissä ajoin. Seuraavalla kerralla lupaan kuvia ja tarinaa enemmän. Tulin vain kertomaan, että takasin on tultu, eikä olla jääty Thaimaaseen, vaikka mieli olis tehnyt.