Tää menee ees taas niin että tukka hulmuaa..niin paljon, ku se vaan hulmuta voi.

Auringosta on nautittu ja sitten taas sisällä tuulettimien edessä viilennytty. Yritän tehdä pakkauslistaa, sillä huomenna pitäisi pakata kaikki telttailukamat jo kasaan. Maanantaina on kaupungilla juoksuja, niin sitten ei kerkiä. Hyvä lista ennakkoon tehtynä on tosi hyvä, siitä on monen vuoden kokemus. Pakkaus sujuukin sitten muutamassa tunnissa ja tavaroitten autoon laitto onkin sitten hieman haastavampaa. Vaikka lähdetäänkin ihan vain koko perhe eli me kaksi, niin kesäautomme on aivan täyteen tungettu.. Mihinköhän me ne lapset sitten laitettaisiin, jos niitä olisi?!

Pitkästä aikaa tänään aloin tekemään koruja. Ilma on ollut liian lämmin siihen, sillä massa on tullut liian pehmeäksi. Tänään kuitenkin sormeni syyhysivät niin paljon, että pakko oli alkaa kokeilemaan. Muutamat korut on tilauksessa ja suurinosa turkooseista koruista on loppu, joten niitä väsäilen. Sain muuten tänään varmistettua, että pääsen toisillekin festareille tänä kesänä. Nimittäin ANKKAROCKIIN!!! Jeeeeee! Elokuusta tuleekin sitten kova, sillä ensin olen Järvenpäässä Jannen Jameissa 4.-8.8.10 ja sitten Ankkarockissa 15.-16.8.10... munhan tarttee tehdä hirmuisesti koruja ennen niitä!!! Huiiiiiiii!!!!!!!

Viikonloppuisin näyttää olevan hiljaista täällä blogimaailmassa, mutta ei hätiä. Niin kauniit, lämpöiset kesäilmat on, jotta itsekin mieluiten olen tuolla ulkona. Nyt sujahdan takaisin korujen tykö, jotta kerkiän paistaakin ne vielä tämän vuorokauden aikana! Jei.

Ziiiiiiuuuuuuh ja viuh.