Tässä vielä valtava kasa kuvia sytomyssyistä, jotka toimitettiin siis torstaina 10.6 Meilahden syöpäpoliklinikalle sekä Naistenklinikalle Leenahin kanssa. Nämä kaikki myssyt oli siis toimitettu Tikata -liikkeeseen Itäkeskukseen.

Niin valtava määrä, niin ihania, erilaisia myssyjä. Ihania ideoita on ollut tekijöillä, kun niin monenlaisia näistä löytyy.

Tämän hetkinen tilanne on siis niin,että Meilahteen on toimitettu 872 kpl, Naitenklinikalle 310kpl ja Lohjakin on saanut Hiidenopiston käsityöryhmältä 20kpl myssyjä.

Muistattehan, että kampanja kestää vielä koko kesän, eli 31.7.2010 saakka. Myssyjen tarve on valtava, sillä valitettavasti syöpään sairastuu niin moni nykyään. Oliko peräti niin, että suomalaisista joka kolmas sairastuu syöpään elämänsä aikana. Se on hirmuinen määrä. Onneksi kuitenkin hoidot ovat kehittyneet valtavasti ja kehittyvät kokoajan, niin moni myös parantuu.

Kiitoksia hirmuisesti kaikille osallistujille!!

Talvisemmat, paksut myssyt jäivät odottamaan syksyisiä kelejä, sekä lastenkokoiset myssyt toimitetaan Lastenklinikalle syksymmällä. Kaikille myssyille on paikkansa. Kaikki kampanjaan toimitetut myssyt toimitetaan sovittuihin paikkoihin.