Näin se vain on. Tukka kasvaa tohinalla ja sen huomaa vasta, kun on ottanut hieman valokuvia todisteeksi. Ainakin alkuun tuntui siltä, että se ei ikuna kasva takaisin, mutta niinkuin olen pitkään sanonut, olen jo varsinainen pitkätukka. Kuukauden tukkakuvat ovat jääneet unholaan, ehkä siksi, että kävin jo ekaa kertaa kampaajalla kesän aikana. Sitten keksinkin, että voinhan alkaa tätä kautta seuraamaan ponnarin kasvua! Jee, hyvä idea!

Ekan ponnarikuvan otin toukokuussa, kun talvella siilitukkasena uhosin, että kesällä minulla olisi ihan varmasti ponnari. Ja niin olikin, kylläkin aikas onneton, mutta ponnari mikä ponnari! Nyt onkin hieman jo tapahtunut kasvua tuollakin suunnassa. Vau! Nää on melkein yhtä hyviä kuin ne kuvat missä ihmiset ovat ennen ja jälkeen laihdutuksen... niitä on niin ihana katsella. Kerrottakoot myös sellainen, että viime viikolla otin kuvia myös itsestäni. Eestä, sivusta ja takaa. Jääkööt ne viimeisiksi ENNEN-kuviksi, sillä nyt tää mimmi alkaa oikeasti hommiin tuon painonpudotuksen kanssa. Nih. Ensi vuonna ponnarin lisäksi ihmetellään uutta kroppaa. Uskokaa tai älkää. Tämä sana on nyt laki.

Varasin ajan tänään hierojalle, sillä viime yönä tuli taas valvottua käden /käsien puutumisen kanssa ja lapaluun kohdalla tuntuvat valtavan kivun takia. Siellä on nyt joku ihan megajumissa. Hieroja oli kylläkin ylityöllistetty ja sain vasta ajan ensi viikolle. Odottelen peruutusaikaa, jos vaikka pääsisi aikaisemmin murjottavaksi. Aamusella kyllä mietin, kun melkein itkin sängynlaidalla, että kumpi olisi nyt parempi, lääkäri vaiko hieroja. Päätin kokeilla hierojaa ensin, sillä lääkärissä on saanut rampata ihan tarpeeksi.

Tätä kun aloin tänään kirjoittamaan, ajattelin, että en missään nimessä kehtaa kertoa miten myöhään nukuin tänään. Pah, miks en kehtais. Onhan täällä pahempiakin juttuja kerrottu. Aamuyöstä kävin ottamassa 2 kpl Ukko-Kullan sirdaludeja, sillä kipu oli niin kova ja sain varmasti samalla nuijanukutuksen (kolmiolääkkeitä kun ovat). Meikäläinen porskutti sitten unta ihan vain yhteen saakka. Siis ihan oikeasti yhteen, klo 13 saakka. Ihan daijua!! Ok, yö meni valvoessa ja viikonloppu oli markkinoitten osalta kova. Sirdalud vaikuttaa myöskin olevan aikas kovaa kamaa (siis lihasrelaksantti). Töttöröö!! Huomenna herään kyllä ihmisten aikoihin, lupaan sen. 

Viimeisenä kuva ponnarikasvun kehityksestä:

 

Kivaa iltaa, terveisin Pitkätukka