Jaahas. Tämä tuore yrittäjä vain vaivihkaa yritti käydä Salon kevätmarkkinoilla.... Kun olin jo kaikki kamppeeni melkein pakannut, niin luokseni tuli kaksi ihmistä. Mies ison kameran kera ja rouva, jolla oli lehtiö.

Siitä se sitten lähti.

Tsekkaa tästä

Vaikka Salon ilma oli sateinen, niin päivän saldo mahtava. Hieman rahnaa, yksi melkein jälleenmyyntisopimus, Salon kiekkohait-äiteille logolliset korusetit erikoistilauksesta ja nyt sitten tuo juttu paikallislehdessä...Lehtiversioon tulee enemmän kuvia ehkäpä? Uuden nihkeä pakettiautokin tuli kokeiltua, vaikkakin se on vielä ihan väärän värinen. Kahden viikon sisällä auto saa uuden värin päällensä ja pientä korjausta tehdään. Ihka ensimmäinen vaaleanpunaisen auton keikka on suunniteltu tapahtuvaksi Kotkan rockfestivaaleille 17.6.

Hassu fiilinki. Nyt tuntuu asioita tapahtuvan.... Kivoja asioita, mukavia asioita. Jotenkin viikonloppunakin tuli olo, että olen oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Toimittajaparillekin jouduin kaivamaan näytille kaikkia koruja autostani, sillä olin jo kaikki pakannut. Huomion herätti pinkki sadeviittani... toimittajatäti oli sitä mieltä, että tuolla ihmisellä on pakostikin jotain kivaa kerrottavaa :D