Matkakuume on laskeutunut Vihtiin. Maha on kohta jo melkein kuralla, vaikka lähtöön onkin vielä monta päivää aikaa! Passit- tsekkattu, ovat voimassa. Uudet lentolaukut ostettu. Valuuttaa vaihdettu (rahat muuten vaaleanpunaisia!!). Kissaseuralainen hommattu. Kesävaatteita ostettu. Aurinkorasvoja hankittu. Maitohappobakteerit aloitettu. Rokotukset otettu. Lomamieli alkaa kehittyä (todellakin alkaa!!!) Hurjaan lämpötilamuutokseen valmistauduttu! IIiiiiiiikkkkkkkk!

HUOM! Tampereen maalaismarkkinoille meno on PERUTTU. Elvari Korut jättää nämä markkinat nyt kuitenkin väliin, vaikka paikka oli varattu hyvissä ajoin. Oli meinaan niin hirveää ajaa eilen kotia tuossa ensimmäisessä lumimyräkässä, eikä kauhian hyviä kelejä ole luvattu viikonlopullekaan. Saan täällä sitten rauhassa pakkailla ja keräillä voimia lomamatkaan vaaleanpunaisten delffiinien luokse! Anteeksi peruutus, jos olit ajatellut tulla moikkaamaan!!

Eilinen ilta oli aivan mahtava! Meitä oli kymmenkunta vanhaa ihanaa, rakasta työkaveria viettämässä iltaa. Syötiin, juotiin ja turistiin menneitä ja tulevia, käytiin kuulumisia läpi. Viimeksi olimme varmastikin tuolla porukalla yhdessä jotain 6-7 vuotta sitten? Hih. Olipa hauskaa, niin hauskaa. Eikä porukka mihinkään ollut muuttunut, se on jännä. Kaikki ihan samanlaisia, vaikka elämä on murjonut yhtä sun toista tavalla taikka toisella. Muisteltiin poissaolevia ja naureskeltiin tapahtumia, joita silloisessa työpaikassamme oli tapahtunut. On etsitty papparaisen tekareita, jotka oli käärittynä lautasliinaan ja lautasliina oli tarjoilijan toimesta kerätty jo roskikseen... On siivottu kaikkia kehon eritteitä, kun joku asiakas on saattanut liiallisesta alkoholinkäytöstä johtuen päästellä vaikka mitä... Ollaan juostu palohälytysten perässä palokunnan kanssa, ollaan otettu vastaan vaikka minkälaisia asiakaspalautteita keskellä yötä, asiakkaan ollessa usean promillen huppelissa, muisteltiin erikoisempia esiintyjiä ja heidän erikoisia toiveitaan... Voi hitsi kun oli hauskaa! EI sitä ikuna uskoisikaan, mitä isossa hotellissa tapahtuukaan. Kaikkea ei todellakaan voi edes kertoa, mitä olemme nähneet ja kokeneet yön pienillä tunneilla.. ja ihan päivänvalossakin. Rakkaita muistoja kaikesta huolimatta ja yksi parhaimmista työporukoista, mitä on ikuna minun kohdalleni sattunut.

Alkaa oikeasti olemaan matkaperhosia mahassa, sillä tänään olin suunnitellut tekeväni koruja, mutta en saa mitään sellaista aikaiseksi! Siis MINÄ en pysty edes koruja tekemään, jotain on vialla.  Lähdenkin ehkä tästä tekemään pakkauslistaa. Matka lähestyy... Vaaleanpunaiset delffiinit, täältä tullaan kohta! Mun on sitten paree nähdä teitä!