Viikonloppu hurahti taas vauhdilla. Torimeininkiä Somerniemellä, jalkapalloa, hellettä, aurinkoa ja matot jäi kuulkaa pesemättä. Ei alettu hötkyilemään eilen ja Ukko-Kullalla oli firman paperihommia rästissä muutamalta viikolta. On se meinaan kivempi lähteä viikon päästä lomalle sitten ihan tyhjältä pöydältä, eikä Ukko-Kullankaan tartte viimeisenä iltana kirjoitella laskuja. Nih.

Eilen tapasin jalkapalloa katsellessani ihan hirveän tyypin... Y-Ö-K!! Siinä se tuijotti mua silmiin (ihan varmasti) ikkunan takaa pimeestä. Y-Ö-K!! Parempaa kuvaa en onnistunut ottamaan, mutta joku varmasti arvaa mistä tässä on kyse. Siellä se asustelee meidän olohuoneen ikkunan edustalla.. verkkoakin on koko ikkunan matkalta. Y-Ö-K, ei niin mun lempikavereita, mutta onneksi välissä on pari ikkunalasia, niin tunnen olevani edes hiukan suojassa. Täytyy myöntää, että jalkapallofinaalin loppuhetket jäi näkemättä tämän tyypin takia, sillä alettiin seurata tätä hirmua.. kuinka se kutoi verkkoa ja salamana syöksyi saaliin kimppuun, kun verkkoon jäi joku yön ötökkä. Komea, mutta Y-Ö-K!

Ihme kipuilua mulla on ollut vasemmassa lonkassa, au oikeasti. Se on joskus aikaisemmin tässä kesällä kuukauden sisään hieman vihoitellut, mutta nyt sitä on yhtäjaksoisesti särkenyt kolmatta päivää. Noh, särky on taas mulla niin suhteellista.. minä kun en särkylääkettä ota, ennenkuin pää on kainalossa ja siis lääkettä en ole joutunut vielä ottamaan. Katsellaan nyt, miten se tuosta lähtee etenemään, että tartteeko tässä lääkäriin lähteä. Sitten tuleekin aina valinnan vaikeus..tai päätöksen teon vaikeus. Pitääkö mennä sinne Naistenklinikalle tällaisen asian takia, vai voiko mennä "normaalille" lääkärille? Minua vaan ottaa otsalohkoon mennä sinne NKL:lle, jos ne siellä taas pyörittelee silmiään, että "jaa-jaa-vai-sattuu--? Eihän-siellä-oo-muuta-kuin-läskiä, -laihduta" . Joo.. Katsotaan. En ainakaan hötkyile, jos tämä kipu on taas jotain mielikuvituskipua :)

Arvatkaas mitä superjärkevää tein tänään? No HiH, jätetään se vikaks. Mutta mä sain Helsinkiin myyntiin mun koruja!! Jeeee!! Yhteen tatuointiliikkeeseen!! Jeeeeeee!! Ensi viikon maanantaiksi sovittiin korujen toimitus ja telineen vienti sinne liikkeeseen. Kävin tänään siellä vain näyttämässä koruja! Jippppiiiii!! Tälleen ne hommat etenee.

Superjärkevää osa 1/2 : Arvatkaa kuka lahjoitti tänään tuulettimen isälle?! Arvatkaa onko meillä nyt hiukan lämmin täällä +33c asteisessa Vihdissä (vaikkakin on vanha hirsitalo..) Höh. Kävin iskällä tänään kylässä ja se ei ollut löytänyt ehdotuksestani tuuletinta kaupasta. Otin sitten meidän tuulettimen mukaan ja sinne mä sen jätin. Isällä oli hieman alle 30 astetta sisällä lämmintä ja onhan sillä niitä sydänongelmiakin ollut.. Enemmän se näillä helteillä tarttee tuuletinta kuin me kaksi "nuorta ja virkeää". Lupasin Ukko-Kullalle, jos se on tästä luovutuksesta hirmuisen vihainen, niin puhallan hiustenkuivaajan kylmällä puhalluksella niin paljon sen naamaan kun se haluaa. Taikka sitten heilutan tarvittaessa pahvia sen edessä..ettei se olisi hirmuisen vihainen, kun tulee töistä. PS. ei se ollut vihainen, eikä ainakaan vielä ole tarvinnut tuulettaa, kun se pöpipää lähti juuri saunaan.. mä en voi ymmärtää, että tällaisella ilmalla pitää vielä saunoakin?!

Superjärkevää osa 2/2: Arvatkaa onko järkevää päättää tänään 12.7.2010 Suomi, lämpötila-asteita +33c varjossa, että lähtee ostamaan uutta uimapukua?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Voin hennolla ja hieman hikisellä rintaäänellä todeta, ettei todellakaan ole. Terveisiä vain hikimärkänä sovituskopista ja koita sitten siinä vetää uikkaria päälle, joo. Todella järkevä teko siis. Uikkari tuli kuitenkin ostettua. Onneks en eksynyt rintaliiviostoksille.

Jep. Huomenna taasen herätys miljoonaa vaille kukonlaulu ja menen Someron kesämarkkinoille korujeni kanssa. Saas nähdä tuleeko sinne ketään muuta, kun on niin kuuma. Tulkaahan moikkaa, jos satutte lähistölle.