...siis tämä blogi!

Piti pistää kuulkaa ihan pirskeet pystyyn, kun kävijämäärä kolahtaa kohta täydelle kymmenelle. Kuitenkaan tänään ei näytä onnistuvan kommentointi, eikä valokuvien lataus, niin laitan pirskeet pystyyn täällä blogissa myöhemmin tänään taikka loppuviikosta. Vuodatuksessa jotain vikaa! Höh.

Kivana uutisena kerronkin tänään, että suulaan anoppini ansiosta sain tänään korujani myyntiin Karkkilaan kampaamoon nimeltä Hiushuone JS. Jipppiiiiii!! Joskus on siitä anopin hurjasta höpöttämisestäkin hyötyä. Tänään kävin korujen kanssa näytillä ja sinnehän niitä sitten menee. Ensi viikolla pitäisi olla jo korujen esillä kampaamossa. Tänään olen suunnitellut telinettä taikka kehyksiä koruille vanhoista ikkunanraameista, jotka kaivoin tuolta navetan kätköistä. Nyt ne on pölystä pestynä tuossa pihalla kuivamassa ja katsotaan, josko maalaan taikka vetäisen päälle jonkun sävyn?! Vaaleanpunaisen?.. ehkä ei tällä kertaa.

Sain toisenkin mielenkiintoisen ehdotuksen. Hih. Facebookin kautta otti yhteyttä tuttuni, joka kuvaa kilpailutiimilleen auto-ja tyttökalenteria. Koruja pyydettiin kuviin tytöille. Katsotaan nyt ensin, minkälaisista kuvista on kyse. Hassua, kun yhtäkkiä tulee kaikkea tällaista.