Välillä niin yllätyksellistä. Mä olen ollut vanhan lapsuudenystävän takia niin onnellinen. Tavattiin viime kesänä piiiiitkästä aikaa ja puhua höpöteltiin ravintolaruuan edessä muistaakseni ainakin 5 tuntia. Paljonhan meillä oli kiinniotettavaa, sillä ei oltu nähty öööö....varmaan 15 vuoteen?! Puhuttiin tietysti myös elämän heittelemisestä, meikäläisen syövästä, molempien lapseettomuudesta ja niin pois päin. Reilu 2 kuukautta tämän tapaamisen jälkeen, sain viestin, että ystäväni on raskaana ja tällä viikolla hän putkautti maailmaan miehensä kanssa kaksoset. Mulla ei voi tulla kuin suuri hymy suupieliin, kun ajattelenkin tätä asiaa. Kahdelle ihmiselle, keille ei oltu millään suotu tuota lastensaantia, niin yhtäkkiä jo luovuttamisen ja pettymyksen jälkeen, onni onkin kaksinkertainen. Niin ihana asia, elämä on. Oih. Nää on näitä ihania asioita, joita maailmassa pitäisi tapahtua enemmän. Hymäilee suupielet korvissa. Nih.

Mä olen saanut itse hieman purettua tuota mun tehtävälistaa (todellakin HIEMAN). Ja hih... hyviä neuvoja tuli priorisoinnista... toi lista oli mun mielestä priorisoitu, sillä siitä jäi vielä ne toiset kaksi miljoonaa hommaa pois. No joo. Ehkä kaikkea ei kannata yrittää tehdä samaan aikaan, mutta tiedän, että noitten hommien hoitaminen helpottaisi mun lomalta paluuta huimasti. Loman jälkeen on kuitenkin pää sekaisin aikaerosta johtuen ja aikas pian tarttee lähtee esim. markkinoille. Noh, katsellaan miten kerkiän kaikkea tehdä.

Pakko kertoa toissapäiväsestä apinanraivokohtauksesta. Ah, ne vakuutusyhtiöt on sitten ihania. Mulla oli tekemättä matkavakuutukseen liittyen se salmonella-case viime matkan jäljiltä. Senhän saa kätevästi tehtyä netissä, en vain ollut sitä saanut aikaseksi (vaikkakin ne rahatkin olisivat tarpeen, jotka siellä roikkuu). Noh, aloin toissa päivänä hommiin. Ensin skannasin kaikki laskut, lääkkeet, labrakokeet, selostukset ja höpötykset koneelle, jotta saan ne hakemukseen liitettyä. Pankin tunnareilla sitten kirjauduin järjestelmään ja aloin täyttää tietoja. Olisikohan ollut viitisen sivua selitettävää ja tietojen ylöskirjoittamista ja sen jälkeen piti liittää kaikki skannatut liitteet mukaan. Huh, sainpas tehtyä (ihan pienen ärripurrin kanssa, kun kone heitti mut järjestelmästä ulos vain kerran, eikä tietenkään ollut tallentanut täyttämiäni tietoja). VALMIS! Painoin lähetä. *Valitettavasti nettisivuillamme on toimintahäiriö. Yritä myöhemmin uudelleen* Aaaarrrrrgggghhhhhhh! Apinanraivooooooo! Kaikki tiedot ja lomakkeet hävisi sen siliän tien. Ai että, kun mä rakastan tätä tietoteknistä maailmaa välillä täydestä sydämestäni. Siinä vaiheessa meinasi jo kuulkaa tietokone lentää pellolle, vaikka se ei siinä vaiheessa ollut edes sen vika. Tartti vähän aikaa kerätä itseään ja sen jälkeen etsin ihan paperiset lomakkeet (joita sai etsiä muuten hetken, sillä kaikki olis pitänyt tehdä netin kautta!) ja täytin ne ja laitoin postiin nyt sitten sata sivua paperia. Melkein laitoin mukaan kirjeenkin, että miksi ei ohjelma vaikkapa tuollaisten ongelmien välttämiseksi voisi ottaa välikopioita automaattisesti...?!?!?! Enhän minä tiedä, sehän voi olla, että jotkut ohjelmat eivät taivu välikopioihin. Hyvähän se on täällä neuvoa :D Mutta sainpahan tehtyä ne vakuutuspaperit!! Hitsiläinen. Päätin sinä päivänä suuren apinanraivon vallassa, että teen ne vakuutuspaperit, vaikka olisivat elämäni viimeinen teko. Elämä on.

The salainen palaverikin oli eilen ja kyllähän se täytyy myöntää, että salaiset palaverit saa tällaisen touhupepun elämän aika sekaisin. Suunnitelmia tuli tehtyä taasen melkein koko yö ja lisää tajunnanvirtaa on tiedossa. Tää on tätä, kun ei saa aivojaan laitettua narikkaa missään vaiheessa, tai jotain. Aina pitää olla jotain suunnittelemassa taikka ajattelemassa. Toisaalta kivaahan se on, jos vain ne aivot eivät ylikuumene niinkuin tuossa joskus mennäpäivänä tapahtui. Ikävänä ihmisenä kuitenkin ilmoitan, että salaisuudet on salaisuuksia ja niitä en voi täällä huudella. Pöh. Olishan se kivaa, mutku. Kattellaan. Ainahan sitä saa käydä salaisissa palavereissa ja suunnitella itselleen pilvilinnoja. Jos vaikka voittais tänään lotossa, niin vois elää haaveittensa mukaan, eikä tarttis odottaa täsmällistä elantoa mistään... Elämä on. Lähen heittämään lottokuponkia kiskalle.