TP= touhupeppu

Vain ja ainoastaan todellinen touhupeppu kirjoittaa tuollaisen tekstin, mitä eilen tänne blogiin kirjotin. Kauhealla tohinalla ja kauhiasti asiaa... ihan kiva, mutta kukaan ei taida saada tuosta tekstistä mitään selkoa. Kaikki-asiat-äkkiä-nopeaa-mageeta-samaan-lauseeseen-vaikka :D Huh. Noh, ehkä tekstin pääasia oli, että mielenkiintoinen oli tuo ensimmäinen käyntini uniryhmässä.

Tänään olen saanut nauttia ulkoilmasta 10 tuntia. Naama on kuin petteri punakuonolla, sillä sen verran kylmä siellä oli. Jalatkin alkavat pikkuhiljaa tulla normaalilämpöisiksi. Kolmatta vaatekertaa päällä, kahdet sukat ja talvikengät...eikä riitä. Pahvikin vielä maassa, jonka päällä seisoin. Kylmä tuli joka tapauksessa. Voidaanko nyt laittaa kalenteriin isolla, että maaliskuussa ei ole vielä KEVÄT! Liian kylmää ulkomarkkinoille. Jookos? Markkinoilla oli kuitenkin nastaa, sillä sainpa kunnian tavata Piukun, Olkkiksen ja Jattakin pyörähti moikkaamassa. Vanhan työkaverinkin tapasin useampaan kertaan ja naapuriksi sattui hassu setä Kotkasta, joka hänkin vanha tuttu. Päivä meni taas maailmaa parantaessa  ja vitsaillessa ihan siivillä. Ai niin?! Pitikö siellä jotain korujakin myydä?! Se puoli ei ollut kovin vilkasta... Mihin ihmeeseen minä nämä korut tungen? Ja miksi mulla on niin hirmuinen himo tehdä niitä vain lisää ja lisää? Tarttisko kohta harkita vuorotteluvapaan keskeyttämistä ja mennä takaisin oikeisiin töihin?!

Noh, EN TODELLAKAAN KESKEYTÄ mitään vuorotteluvapaata :D Se oli ihan vaan letkautus. Nyt karkaan taasen. Kuumaan suihkuun ja pieni pätkä vaikkapa Emmerdalea. Sen jälkeen ei tartte nukkumattia varmaankaan huudella. Huomenna markkinoille Korsoon!

Ai niin... soppakuurin ensimmäinen viikko tulos -6,1kg. Nyt otin hieman löysemmän tyylin ja aloitin nyt kakkostason, eli syön kolme soppaa ja sen lisäksi 400kcal päivässä. Yhteensä siis 800kcal... Ainahan haluaisin mennä täysillä (niinkuin soppahommassakin), mutta ei onnistu---> liikaa mielitekoja. Niinpä annoin itselleni luvan mennä hieman kevyemmin. Ja hei! 800kcal päivässä taitaa pudottaa painoa myös ihan hyvin! Katsotaan, mitä vaaka näyttää taas viikon päästä!

PS. voisinkohan muuttaa "sanna kesäkuntoon projektin valmiiksi vuonna 2014"? Mä meinaan tänään tajusin, että tuona vuonna täytän jotain pyöreitä vuosia... kakskyt tai jotain!