Nyt sai kyytiä pölyhuiskat, villakoirat, kissankarvat, hölynpölyt ja kaikki muutkin loput. TEAM Sanna ja Ukko-Kulta laittoi tänään talon uuteen muotoon. Hyvä ettei siirretty koko taloa samalla kahta metriä vasemmalle, niin kova oli tahti. Ihanaa!

Tänään oli selkeä energiapäivä, huolimatta eilisistä sytoista. Kuume nousi odotetusti, mutta ennakkoon otettu lääke vähensi horkan tunnetta. Sisuskalut eivät pitäneet konserttiaan eilen, eikä tärisyttänyt yhtään, eikä siis hakattua oloa tänään. 37,8 astetta oli lämpöä, mutta se ei oikeastaan tuntunut missään.. On se jännä, miten tuohon lämpöönkin on tottunut. Aikasemmin näki jo vaaleanpunaisia norsuja, jos lämpö nousi yli 37 asteeseen.

Valtaisa siivouspäivä oli siis täällä. Ihanaa, kun sai kaikki tehtyä. Mieltä on jo kaivanutkin, kun ei ole vain jaksanut edes perushommia kotona vähään aikaan hoitaa. Olo onkin tänään ollut parempi kuin koko viikkoon, yhtän Primperaakaan en ole joutunut ottamaan tänään (pahoinvointilääkettä).Vauhdin siivouspäivässä todistaa myös se, että minulta katkesi kaikessa tohinassa NELJÄ kynttä.. Nyyh.. Leikkasin sitten kaikki muutkin lyhyeksi, pentele. Oli niin ihana nauttia pitkistä kynsistä, kun ei ole hiuksiakaan, mitä laittaa.. Mutta kaipa ne kynnetkin kasvaa takaisin. Joku päivä. Ja sainhan siivouspäivän kunniaksi lasin punaviiniä naatiskella.

Kirjottelin tuossa joku päivä polleena, kuinka mun hiukset kasvaa vauhdilla. Ainakin musta vaikuttaa siltä. Ne ei kyllä tosiaankaan kasva tasaisesti..toiset on pidempiä ja toiset lyhyempiä, seassa suht kaljuja kohtia ja hiukset on tosi harvat entiseen verrattuna. Että turhaan niitä nyt niin paljoa tuuletin, jos joku nyt tuli kateelliseksi kuinka ne niin nopeasti kasvaa :) Yritän joku päivä ottaa valokuvia, niin saadaan hieman vertailukohtaa lähtötilanteeseen. Sittenhän näkee, kasvaako ne oikeasti vai vain minun mielikuvissani. Kyllähän mä oikeasti toivoisin, että huomenaamulla heräisin pitkätukkaisena, mutta taitaa olla aikas vaativa toive. Kukas sen pystyisi toteuttamaan? Ei kukaan...Ja jos saisi toivoa ihan mitä vain, yhden toiveen mitä vain, joka toteutuisi..niin ei mulla kyllä hiukset olis ekana mielessä.

Tänään siivotessa löysin muuten hirrrrmuisen kasan uusia pipoja! Jippppiiiiii! Olin aikoinaan isossa hotellissa töissä ja sieltä me saatiin aina alkoholijuomien edustajilta kaikkia ”merkkipipoja”. Hirmuinen kasa niitä sitten löytyikin tuolta hattulaatikosta ja enhän minä niitä aikasemmin voinut käyttää, ettei torttu mennyt lyttyyn. Nyt niille on varmasti käyttöä. Hih. Ja oikein vaaleanpunaisiakin löyty. Sanoinkin Ukko-Kullalle, että nyt mulla on jo 2700 pipoa.. Ihan pikkasen kyllä liiottelin..2700. Hih, kuullostaa ainakin kivalta.