Nyt on irrotettu noin 600 naulaa, päällystetty korutaulut uudelleen ja naulattu noin 600 naulaa takaisin... Hih. Tuntuu, että naulasin unissanikin noita pikkuisia nauloja. Mutta kyllä tuli hienot uudet taulut!! Vaikka kuinka olisin halunnut vaaleanpunaiset taustat, niin päädyin mustaan, sillä se tuo korujeni valtavan värimaailman hyvin esille. Aivan mahtavan näköiset, ihanat!!

Eilen olikin sitten mielenkiintoinen päivä. Ihan sama-päivästä muokkautui sitten sortumisen päivä ja marssin kauppaan ostamaan lihaa ja herkkusieniä. Söin siis eilen ihan jotain muuta kuin soppaa. Ruisleipä kummitteli kiukkuisessa päässäni, mutta ajattelin, että jos kerran otan jotain "ei sallittua", niin otan sitten jotain hyvää. Kanaahan sieltä kaupasta mukaan lähti ja kaveriksi tein vuohenjuustolla ja valkosipulituorejuustolla täytettyjä herkkusieniä. Ei niin paha... ei paljoa hiilareita :) Kyytipojaksi punaviiniä ja mieli rauhottui. Sanoinkin Ukko-Kullalle, että pidettiin pikkujoulut. Maha tuli kyllä ihan megatäyteen ja on edelleenkin ihan täysi. Hyvä kun sain aamupalaa (keittoa) alas suustani. Kostona tästä lipsahduksesta, olen sitten rampannut vessassa koko yön ja aamun... maha meni löysäksi. Siitäs sain!

Hätäpä ei ole tämän näköinen. Nyt veikkaan, että jaksan taasen soppieni kanssa eteenpäin. Tällainen tapa pitäisi oppiakin, jos kerran herkuttelee niin sen jälkeen tarttee palata ruotuun. Eikä mitään hirmuisia morkkiksia, eteenpäin mennään vain. Sen verran täysi olo on, että hyvä kun jaksan juoda edes vettä.. Hih.Saas nähdä, mitä se vaaka maanantaina näyttää...

Kohta puoliin pitäisi alkaa pakkaamaan autoa ja alkaa köröttämään kohti Kotkaa. Markkinathan ne siellä viikonloppuna! Jeeee! Ihan on ollut valtava ikävä markkinoita, kun oli tuossa viikon paussi!! Kivasti on lupautunut taas tuttuja paikan päälle moikkaamaan! Kiva!

Oli muuten tuo naulojen nakkaaminen eiliselle kiukkupäivälle ihan hyvää terapiaa. Hommahan oli pakko tehdä, niin ei auttanut muu. Kyllä siinä murheet unohtu, kun 600 naulaa hakkaili. Tällaiset näistä tuli.. Pidemmät roikkuvat korut tulee vielä taulujen alareunoista roikkumaan, sekä mukana on vielä vanha matkalaukku, joka on tuunattu korumyyntiä varten..Yritän muistaa ottaa kuvia markkinoilta. Kivaa viikonloppua!