Täällä ollaan, vaikkakin muutama päivä on oltu hukassa. Pikkupiiperrys-tauti iski ja olen tehnyt noita koruja "hullunkiilto" silmissä.. tuohon massaan tulee vain niin himo, niin himo.

Arvatkaas olenko yhtä ainuttakaan kirpparivaatetta taikka -tavaraa kaivanut vielä esille kaappien kätköstä?! Noh en... eihän se pöydän varaus ala vasta kuin maanantaina, hyvin on siis aikaa. Miten nämä päivät meneekin näin nopeaan? Huh. Ehkä tuo pimeyskin vaikuttaa, kun päivänvaloa on niin vähän.

Kävin tänään punnituksessa, vaikka en ole viikkoa vielä soppia kerinnytkään syömään ja huimia määriä tuo vaaka näyttääkin. Viiden päivän sopat syötynä ja vaaka näyttää -5,1kg.. yhteensä on painoa pudonnut tämän syksyn aikana siis -17, 4 KG!!!!!!!!!!!!!!!!! Mä olen niin onnellinen! Eipä tuo meikäläisellä varmaankaan näy vielä missään, kun saa pudotella vielä hurrrrrrrjan paljon lisää, mutta kaikki menetetyt kilot on hyvästä! Jippppiiiiii! Siksi varmaan olen niin energinenkin, jotten kerkiä tähän koneellekaan pitkäksi aikaa istahtaa. Jostain liikunnasta pitäisi vielä saada kiinni... häh?! 17-4kg, ihan hirmuinen summa noin kirjoitettunakin! Jeeeeeeeeee!

Mielitekoja ei onneksi ole ollut ja sopat ovat maistuneet todella hyvin. Kyllä tää homma on vain niin tuolta korvien välistä kiinni.. Tietty niitä huonojakin hetkiä tulee, mutta naatiskelen nyt tästä, kun kaikki sujuu vielä helposti. Kyllä te varmasti saatte täältä lukea, kun alkaa joku asia kiusaamaan... enköhän tänne tule niitä tunteita sitten tuulettelemaan.

Hih ja jippppiiii vielä tähän lopuksi. Hyvä meininki!