Miltä nyt tuntuu I ? -ihan sellanen oookooo fiilinki on meneillään. Vuoden vuorotteluvapaa alkoi juuri muutama tunti sitten. Ihan vielä ei ole mennyt tajuntaan, ettei tarvitse mennä töihin maanantaina, mutta kaipa sen tässä pikkuhiljaa itsekin ymmärtää. Ihan hyvin meni tämä päivä, on ollut kuitenkin tiukat treenit tuossa muutaman viikon käynnissä.

Miltä nyt tuntuu II ? Hei joo, hyvä päivä takana. Kaikki meni niinkuin pitikin ja fiilis on loistava. Muutama viikko sellasta intervallitreeniä takana, niin pystyttiin nostattamaan tota kisakuntoa tähän viimeiseen ja tärkeimpään kisapäivään. *tuulettaa käsillään ja hymyilee suupielet korvissa*

Miltä nyt tuntuu III ? Siis halooooooo!! Tätä on odotettu jo todella kauan!! Siis JIIIPPPPPIIIIIIII ja JAHUUUUUUUUUUUU. Siis DING-DONG. Vautsi-vau ja hepulis-kepulis. Jabadabaduuuuuu ja kippis ja kulaus.

Sinun tehtäväsi on arvata, mikä näistä tuuletuksista oli minun.

En kerkiä nyt enempää kirjoittelemaan, sillä punaviini odottaa Ukko-Kullan kanssa tuossa vieressä. Nih. Mä menen nyt naatiskelemaan!! Sain monta halausta tänään töissä ja ihanan kukkakimpunkin. Kiitos. Jippppiiiiiiiiiiiiiii!