Hoh-hoijaaaa. Tervehdys täältä töistä. Aamulla ennen seitsemää tulin ja täällä ollaan edelleen. Hyvänä puolena tässä on se, että olenkin kerrankin yksin ja saan häiriöttä tehdä töitä ja työjakoa ravintolan sulkemiseen.

Päivä ei todellakaan alkanut mainiosti, kun tuo noro-pahanen on alkanut iskemään tännekin. Kaksi työntekijää lähti kesken päivän tänään vatsapurujen takia. Täytyy vaan pitää peukkuja, että me muut selvittäisiin terveenä vielä nämä kaksi viimeistä päivää!! Mitäs menin henkseleitä paukuttamaan täällä blogissa terveenä pysymisestä eilen taikka toissa päivänä.. näin tapahtuu Murphyn laki.. heh. Ei pitäisi mitään sanoa ääneen.

Aivot alkaa tältä päivältä olemaan narikassa ja takapuoli on varmasti liimautunut tähän toimiston penkkiin kiinni. Tehtynä on kuitenkin tavaranjakolistat, tehtäväjaot parille päivälle, infopläjäys pomoille (jotta eivät roiku lahkeessa kiinni kokoajan kysymässä jotain).. eiköhän näillä eväillä tämä yksi ravintola suljeta?!

Positiivisuuspillerit ovat loistavasti auttaneet tällä viikolla.. olen ihmeen tyyni..kyllä tää lopetus vielä kerkiää räjähtämään käsiin.. hih. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Taidan lähteä nyt köröttelemään kotia kohti, jotta pääsee taas huomenaamulla seiskaksi takaisin.. Hip-Hei!